Site Rengi

DOLAR 32,5996
EURO 34,7963
ALTIN 2.506,02
BIST 9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

CHP Çifteler Adayı Konakçı Çalışmalarına Devam Ediyor

15.08.2019
A+
A-

CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı, çalışmalarına ara vermeksizin sürdürüyor. Çifteler’in en büyük sorununun ekonomi olduğunu ifade eden Konakçı, bu kapsamda ilk olarak Çifteler’de faaliyet gösteren esnaf ve üreticilerin sorunlarını dinliyor. 
Bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyaret programı doğrultusunda Taşıyıcılar Kooperatifini de ziyaret eden CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı, Kooperatif Başkanı İbrahim Köksal ve üyelerle görüştü. Kamyoncu esnafının sorunlarını dinleyen Konakçı, üyelerin kamyonlarını park edecek alan konusunda sıkıntı yaşadığını ve bu sorunu çözmek için hareket edeceğini söyledi. 
Konakçı: “Kooperatif Başkanımız İbrahim Köksal ve değerli taşıyıcı kooperatifi üyesi esnafımızla görüştük. En önemli sorunlarının kamyonlarının park edeceği alan sorunu olduğunu gördük. Biz Çifteler’i birlikte yöneteceğiz. Mevcut sorunları ortadan kaldırarak Çifteler’in üretimde ve ekonomik getiride daha fazla pay almasını sağlayacağız. Taşıyıcılar Kooperatifimizin dile getirdiği sorunları çözeceğiz. Esnafımızın daha da fazla kazanması için biz üzerimize ne düşerse yapacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.