Site Rengi

DOLAR 32,5720
EURO 34,9922
ALTIN 2.431,91
BIST 9.743,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel:

15.08.2019
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Maltepe Belediye Başkanı’nın fotoğrafını görünce içim sızladı başka bir şey söylemem mümkün değil" dedi.
CHP Grup Başkanvekili Özel, CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir ve Sezgin Tanrıkulu ile birlikte Parlamento Muhabirleri Derneği’ni ziyaret etti. Özel, gelecekte OHAL’siz, demokratik, basın özgürlüğünün önündeki engellerin kaldırıldığı yıllar diledi.
Tanrıkulu ise OHAL’siz demokrasinin haber alma özgürlüğünün olduğu bir Türkiye oluşturma emeklerinden dolayı gazetecilere teşekkür etti. Tanrıkulu, "Bir medya sahibi oldum, ağır ortam nedeniyle kendi medyamızı oluşturmaya çalışıyoruz. MST TV, Mustafa Sezgin Tanrıkulu TV, aynı zamanda mağdurların televizyonu" ifadelerini kullandı.
Özel, Bahçeli’nin siyaseti karikatüre ettiğini söyleyerek, "Demirel dedi ki, ’siyasette bir gün uzun zamandır’ dedi Bahçeli’nin 6.5 yıl kısa zamandır tarif ettiğini görüyoruz, bir buçuk yıl önce biri ’kan emici vampir’, diğeri soyla sopla ilgili hakaret eden biri. ’6.5 yıl daha destek olacağım’ diyor. MHP kurultayı için de ’Genel Başkan adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ demesi bizi şaşırtmaz" şeklinde konuştu.
CHP Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı fotoğrafıyla ilgili olarak Özel, "Maltepe Belediye Başkanı’nın fotoğrafını görünce içim sızladı. Başka bir şey söylemem mümkün değil" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.