Site Rengi

DOLAR 32,5478
EURO 34,8217
ALTIN 2.431,59
BIST 9.722,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 22°C

"CHP İktidar Olsun Türkiye Nefes Alsın"

15.08.2019
A+
A-

CHP Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Dilek Gündar, canlı yayın sırasında yaptığı açıklamalarda, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili mesaj verirken, Eskişehirli kadınlara da seslendi.  Kadınların, özellikle Türk bayanlarının, güçlü insanlar olduğunu vurgulayan Gündar, "Öncelikle anneyiz. Eğitime çok önem vermeliyiz. Eğitimle her yolu açacağımızı, kendi ayaklarımızın üzerinde durabileceğimizi gösterebiliriz. Güçlü olmalıyız. Hiçbir zaman pes etmemeliyiz. İstediğiniz her şeyi çalışarak yapabilirsiniz." dedi.  

Kalbi her zaman Türkiye için çarpmış, memleketi Eskişehir için çarpmış ve projeler geliştirmiş birisi olduğunu belirten Gündar, "Eskişehir'de seçildiğim takdirde Eskişehir halkına faydalı olacağımı düşünüyorum. Desteklerinizi lütfen esirgemeyin. Bir bayan pilot olarak Eskişehir'de çok büyük eksiklikler görüyorum. O da havalimanı eksikliği. Tekrar açılması için öncü olacağım. Pilot olmak isteyen arkadaşlarımızın Eskişehir'de ve Türkiye'de eğitim almalarını sağlayacağım. Bunun için girişimde bulundum." dedi.

"CHP'yi iktidara götürmek istiyoruz" diyen Gündar, açıklamalarına şu şekilde devam etti "Baskılardan kurtulmak istiyoruz. Çiftçi, emekli, öğrenci ve herkes artık rahat etmeli. CHP iktidar olsun, Türkiye rahat nefes alsın. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı bizim için bir başlangıçtır. Bunu gençlerle devam ettireceğiz."

Adaylık listelerinin açıklanacağı ile ilgili de konuşan Gündar, "Biz 17 arkadaşız. Hepimizde listelerde olmak istiyoruz. Hepimizin umutları ve projeleri var. Olsun veya olmasın ben Eskişehirle el ele verip çalışmaya devam edeceğim. Diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum." dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.