Site Rengi

DOLAR 32,5032
EURO 34,9839
ALTIN 2.430,21
BIST 9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

CHP’de Bayram Gündemi İstanbul Seçimleri

15.08.2019
A+
A-

CHP Eskişehir İl Başkanlığında düzenlenen CHP partililer ile bayramlaşma töreni yoğun ilgi altında gerçekleştirildi. 

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İbrahim Arslan, Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili ve vatandaşın katıldığı bayramlaşma töreninde gündem İstanbul seçimleri oldu. 

23 Haziran’da gerçekleşecek İstanbul seçimlerinin ülke demokrasi tarihinde kara bir leke olduğunu ifade eden İl Başkanı Abdülkadir Adar, sadece CHP’lilerin değil partili partisiz herkesin İstanbul’da tanıdıklarını arayarak Ekrem İmamoğlu için oy istemeye çağırdı. Adar, 23 Haziran’da kazananın Ekrem İmamoğlu olacağına inandıklarını söyledi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise İstanbul’da oy kullanacak seçmenlerin mutlaka oy kullanması için çağrı yaptı. Kurt, İstanbul’da oy kullanacak ama gidemeyecek durumda olan seçmenleri kendisinin götürmeye hazır olduğunu yineledi. 

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili İbrahim Arslan ise 6 Mayıs tarihinde bu kez demokrasinin darağacına götürüldüğünü ifade ederek 23 Haziran’da herkesi sandıklara sahip çıkmaya davet etti. 

Milletvekili Utku Çakırözer ise İmamoğlunun mazbatasının alınmasının sadece CHP’nin değil tüm partilerin ortak sorunu olduğunu belirterek herkesi oy vermeye davet etti. 

Konuşmaların ardından partililer bayramlaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.