Site Rengi

DOLAR 32,3835
EURO 35,0525
ALTIN 2.326,19
BIST 9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

CHP’li 2 Vekilden Rektör Döğeroğlu’na ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ortaklığına gidilerek Eskişehir Hasan Polatkan Havaalanı’nın işletilmesi ve tarifeli uçak seferlerinin başlatılması için destek istedi.

Çakırözer ve Süllü, Eskişehir’den tarifeli uçak seferlerinin başlatılmasının hem Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrenci ve mezunlarına hem de Eskişehirlilere ve Eskişehir’e gelmek isteyen yüzlerce yurttaşa büyük katkılar sağlayacağını vurguladı.

CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Üniversiteye ilişkin bilgiler alan CHP’li vekiller, Rektör Döğeroğlu’na da çalışmalarında başarılar diledi.

"Hem üniversite, hem Eskişehir kazanacak"

Ziyaretleri sırasında Eskişehir Teknik Üniversitesi içerisindeki Hasan Polatkan Havalimanı’ndan tarifeli uçuşların başlatılmasına ilişkin Rektör Döğeroğlu’na da çağrıda bulunan Cakırözer ve Süllü, Eskişehir Teknik Üniversitesi ve Devlet Hava Meydanları İşletmeleri ortaklığında Eskişehir’den yeniden tarifeli uçuşların başlatılabileceğini vurguladı, destek istedi.

"Ankara'da bir araya gelelim"

Eskişehir’den tarifeli uçak seferlerinin başlatılmasının hem Üniversiteye hem de şehre büyük katkılar sağlayacağını dile getiren Çakırözer ve Süllü “ Biz Eskişehir’in tüm milletvekilleri hep birlikte hareket edelim Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü ile bir araya gelin. Havaalanının işletilmesi için bir an önce gerekli adımları hep birlikte atalım. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Havaalanının işletilmesi konusunda gerekirse tüm siyasi partilerin Milletvekilleri de bu aşamada sizlerin yanında olmalıdır.

Havaalanının işletilmesi hem Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi öğrenci ve mezunlarına büyük katkılar sağlayacak hem de şehrimize büyük katkılar sağlayacaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.