Site Rengi

DOLAR 32,3773
EURO 35,0541
ALTIN 2.326,75
BIST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

CHP’li Çakırözer Brüksel’deki Eskişehirli ve Emirdağlılarla Buluştu

15.08.2019
A+
A-

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Meclis görevlendirmesi kapsamında Belçika’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde Belçika’daki Eskişehirlilerle buluştu. Çakırözer, Bürüksel’deki Emirdağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde hem Emirdağlılarlı hem de Eskişehirlilerle buluştu. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı, talep ve sıkıntıları dinledi. Belçika’daki Eskişehirliler, Türkiye’yi ziyaretlerinde uçak fiyatlarının pahalılığından şikayetçi olurken, dernek binasında verdikleri eğitimler için Türkçe öğretmen talebinde bulundular. Çakırözer, “Belçika’daki hemşehrilerimizin taleplerinin sonuna kadar takipçisi olacağım” dedi.

Belçika'daki Eskişehirlilerle buluştu
CHP’li Çakırözer Belçika’da bulunduğu çeşitli temaslarda Brüksel’deki Eskişehirlilerle buluştu.  Çakırözer Emirdağlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYAD)  ile CHP Belçika Birliği’ni ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında talep ve beklentileri dinleyen Çakırözer Belçika’daki Eskişehirlilerin istek ve talepleri için seferber olacaklarını söyledi.

Düzenli uçak seferleri başlatılmalı
Belçika’daki Eskişehirliler Türkiye’ye ziyaretleri sırasında çok fazla uçak bileti ücreti ödediklerini belirtirken Eskişehir’den düzenli, tarifeli uçak seferlerinin başlatılması konusunda Çakırözer’den destek istediler. Eskişehirlilerin binlerce lira uçak bileti ücreti ödemek zorunda kaldığını belirten Çakırözer, “Belçika’daki çalışkan hemşehrilerimiz hem Brüksel’e hem Eskişehir’e büyük katkılar sağlıyorlar. Onların Eskişehir’e, Emirdağ’a uygun fiyatlarla gelip gitmeleri bizim için çok önemli. Ayrıca buradaki dernek binası hemşehrilerimiz için adeta eğitim yuvası haline gelmiş. Burada 160 kişiye ders veriyorlar. Onların taleplerinin karşılanması için de elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Hemşehrilerimizin talepleri için seferber olacağım
Belçikada’ki Eskişehirlilerin istek ve taleplerinin takipçisi olacağını belirten Çakırözer, “Belçika’daki buluşmaması hepimize büyük mutluluk verdi. Hem düzenli uçak seferlerinin başlatılması hem de hemşehrilerimizin daha kaliteli eğitim alabilmeleri adına hem Türkiye’de hem Belçika’da seferber olacağım. Hemşehrilerimizin taleplerinin sonuna kadar takipçisiyim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.