Site Rengi

DOLAR 32,3433
EURO 35,1097
ALTIN 2.308,93
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

CHP’li Çakırözer Çağlan Kayapınarlılarla Buluştu 

15.08.2019
A+
A-

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Çağlan Kayapınar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Çakırözer, “2018 yılı tüm kesimler için kara bir yıl oldu. Milyonlarca insanımız işsiz, çiftçi üretemiyor, esnaf kepenk kapattı” dedi. 
Derneklerin birlik, beraberlik ve dayanışmanın sağlandığı sivil toplum örgütlerinin başında geldiğine dikkat çeken Çakırözer, “Dernek çatısı altında kurduğunuz bu birliktelik, dayanışma hepimiz için örnek. Sizlerin desteğiyle 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlerde başarılı belediye başkanlarımızla şehrimizde daha da başarılı hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Bu belediye başkanlarımıza yenilerini ekleyeceğiz” dedi. 

CHP’li Çakırözer yerel seçimler öncesinde sivil topluma ziyaretlerini sürdürürken, hem ülke ve şehir gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor, hem de partisinin belediye başkan adayları için destek istiyor. Son olarak Odunpazarı bölgesinde bulunan Çağlan Kayapınar Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Çakırözer, dernek üyeleriyle sohbet etti, sıkıntı ve talepleri dinledi. 

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle insanların işsiz kaldığına, esnafın kepenk kapattığına vurgu yapan Çakırözer, “2018 tüm kesimler için kara bir yıl oldu. İşçi, çiftçi, esnaf perişan durumda.  Ekonomide yaşanan krizden Eskişehir’i de olumsuz etkilemiş durumda. 2018’de Türkiye’de on binlerce şirket kepenkleri indirmek zorunda kaldı. En fazla işyeri kapanışı yapılan iller arasında Eskişehirimiz maalesef ilk sıralarda geliyor. Türkiye bu haldeyken ülkeyi yönetenler çıkıyor asgari fabrikaları özelleştiriyor, tarımda hayvancılıkta ithalatın önünü açıyor. Bakın Eskişehirimizde canlı hayvan ithalatı son 5 yılda 8 kat artmış. Türkiye önceden tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yetebilen bir ülke iken ülkeyi yönetenler memleketimizi ithal cenneti yaptılar. Çiftçiyi, üreticiyi perişan ettiler ” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.