Site Rengi

DOLAR 32,5200
EURO 34,7937
ALTIN 2.424,45
BIST 9.730,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

CHP’li Çakırözer Kızılinler’de İftar Programına Katıldı, Kahvelerde Yurttaşları Dinledi

15.08.2019
A+
A-

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Kızılinler Mahallesi’nde iftar programına katılarak, ardından kahvehanelerde yurttaşlarla bir araya geldi. Kızılinlerli’lerin talep ve sıkıntılarını dinleyen Çakırözer, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerde partisi için oy istedi. Ülkenin geleceğinin CHP iktidarı ile şekilleneceğini belirten Çakırözer, “24 Haziran’da CHP iktidarı ile Türkiye’yi yeniden demokrasi ve hukuk devleti yapacağız” dedi.

İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU

CHP’li Çakırözer, Kızılinler’de iftar sofrasında yurttaşlarla bir araya geldi. Çakırözer, Kızılinler’de yurttaşlarla iftar sofrasında bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Bugün burada, Kızılinler Mahallemizde, sizlerin bir evladı olarak aynı sofrada ekmeğimizi, aşımızı paylaşmak benim için bir onur. Akrabalarımızın bir bölümü Kızılinler’de yaşıyor.  Kızılinlerimizin üretken, çalışkan insanları herkese örnek. Buradaki birlik, beraberlik ve kardeşlik soframızın hem ülkemize hem de tüm dünyaya örnek olmasını temenni ediyorum” dedi.

REFAH, HUZUR İÇİNDE BİR ÜLKE İÇİN, MİLLET İÇİN İKTİDARA TALİBİZ

Çakırözer iftar programının ardından kahvehanede işçi, emekçi ve çiftçilerin sıkıntı, talep ve beklentilerini de dinledi. Buluşmaları sırasında 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere dikkat çeken Çakırözer, “Çok iyi biliyoruz ki çiftçimiz, işçimiz, emekçimiz alın terinin karşılığını, hak ettiğini alamıyor. Ülkemizin dört bir yanında yurttaşlarımız haklı taleplerine karşılık bulamadığı için mağdur edilmiş durumda. Artık tamam. Bizler barış içinde, huzur içinde, refah içinde yaşamak istiyoruz. Ekonomimiz güçlü olsun, dış müdahalelere açık olmasın istiyoruz. İşte bu yüzden CHP olarak millet için iktidara talibiz. Sizlerden aldığımız güçle ülkemizi yeniden demokrasi ve hukuk devletine döndürecek, işçimizin, emekçimizin, emeklimizin, çiftçimizin alın terinin karşılığını hep birlikte vereceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.