Site Rengi

DOLAR 32,5866
EURO 34,8556
ALTIN 2.493,07
BIST 9.697,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Chp’li Meclis Üyelerinden Esnaf Odalarına Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi CHP Meclis üyeleri, esnaf odalarını ziyaret etmeye devam ediyor.

Heyet bu kapsamda Eskişehir Yaş Sebze, Meyve, Balıkçılar ve Pazarcılar Odası, Eskişehir Kahveciler Odası ve Eskişehir Bakkal ve Bayiler Odası’na ziyarette bulundu. Tepebaşı Belediyesi CHP Meclis üyeleri Hasan Tutucu, Nazan Erşahin, Zeynep Çetin, Metin Gündoğdu, Turgut Doğandor, Yaşar Tepekaya, Niyazi Çetin ve Abdullah Sargın esnaf odalarının yetkilileri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Meclis üyeleri ayrıca gerçekleşen genel kurulların ardından odaların yönetimlerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini ifade eden Eskişehir Yaş Sebze, Meyve, Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, “Tepebaşı Belediyesi Meclis üyelerimize teşekkür ederiz. Hayırlı olsun ziyaretine geldiler. Biz Tepebaşı Belediyesi ile bir aileyiz. Başkan Ahmet Ataç’ın esnafın yanında olduğunu da biliyoruz” diye konuştu.

Eskişehir Kahveciler Odası Başkanı Zeki Çoban ise “Meclis üyelerimiz genel kurulumuzdan sonra bizi kutlamaya geldiler. 850 tane üyemiz var. Bunun çoğunluğu Tepebaşı bölgesinde. En güzel kafelerimiz burada. Kaliteli bir hizmet vermekteyiz. Eskişehir’e gelip Tepebaşı’nı ziyaret eden turistler, hep memnun olmaktadırlar. Başkanımızla her zaman görüşüyoruz. Meclis üyelerimiz de duyarlı davrandılar, ziyaretleri ile memnun ettiler” sözlerini kullandı.

Eskişehir Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı İsmail Hakkı Ördek de “Her şey için çok teşekkür ederim. Bize değer verip ziyaret ettiniz, taleplerimizi dinlediniz. Bundan sonra da birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim yanımızdalar, biz de belediyemizin her zaman yanında olacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretler hakkında Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri adına bir değerlendirmede bulunan Hasan Tutucu ise “Meclis üyeleri olarak bölgemizde bulunan oda başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Hem sohbet ediyoruz hem de talepleri dinliyoruz. Oda başkanlarımıza hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Şehrimizin esnaflarına hep birlikte sahip çıkmalıyız. Onlar kentimiz için çok önemli” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.