Site Rengi

DOLAR 32,4734
EURO 34,9533
ALTIN 2.437,28
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

CHP’nin Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

15.08.2019
A+
A-

Bugün Porsuk Spor Salonu’nda CHP'nin Eskişehir'deki belediye başkan adaylarının tanıtımı için toplantı düzenlendi.
Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Tepebaşı merkez ilçe Belediye Başkranı Ahmet Ataç, Odunpazarı merkez ilçe Belediye Başkanı Kazım Kurt, Mahmudiye ilçe Belediye Başkanı İshak Gündoğan ve Han ilçe Belediye Başkanı Erdal Şanlı'nın yeniden aday gösterildiği CHP'de diğer ilçe belediye başkan adayları Porsuk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı.
Büyükerşen'in salona girmesiyle uzun süre alkışlar duyuldu. 

Partililerin bayraklarla donattığı etkinliğe CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Yunus Emre ile milletvekilleri de katıldı.
Büyükerşen, yaptığı konuşmada, bu şehri uygar, çağdaş, yaşanabilir ve güvenli bir hale Eskişehirlilerle birlikte getirdiklerini belirterek, "Eğer Eskişehir Türkiye’de örnek olduysa, bunda sadece belediyenin yaptıklarının değil, yurttaşların yapılanlara sahip çıkarak teşvik etmesinin de önemli payı vardır." dedi.

‘Ne mutlu Eskişehirliyim diyene’
Eskişehir'in turistik bir şehir olmasını belediye meclisinde çoğunluğu olan AK Parti’nin tüm engellemelerini mahkeme kararlarıyla aşarak, büyük mücadeleler vererek sağladıklarına işaret eden Büyükerşen, şöyle konuştu:
"Görevde bulunduğumuz süre içinde rant baronlarına izin vermedik. İl genelindeki 500’den fazla mahallede yaşayan Eskişehirlilerin çıkarı için çalıştık. Atıklardan enerji ürettik. Eskişehir’de 90 bin ailenin 1 günlük enerji tüketimi 70 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiğimiz tesis sayesinde karşılayabiliyoruz. AK Parti’nin 16 yıllık 'üretmeden tüket' gibi anlayışları ve yanlış politikaları sonucu ülke bugün ekonomik kriz yaşıyor. Bu böyle gitmez. 31 Mart seçimlerinin siyasetteki değişimin yeni bir başlangıcı olacağına inanıyorum. Bu şehir Atatürkçü fikirlerin egemen olduğu, laik, çağdaş, demokrat, uygar, insanların yüzlerinin güldüğü, özgürlüklerin şehri olmaya devam edecek. Ne mutlu Eskişehirliyim diyene."

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da yaşama geçirdikleri projeleri hakkında bilgi verdi.

Belediye başkan adayları şöyle:
Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yılmaz Büyükerşen
Odunpazarı merkez ilçe Belediye başkan adayı Kazım Kurt
Tepebaşı merkez ilçe Belediye başkan adayı Ahmet Ataç 
Han ilçe Belediye başkan adayı Erdal Şanlı
Mahmudiye ilçe Belediye başkan adayı İshak Gündoğan
Alpu ilçe Belediye başkan adayı Gürbüz Güller
Seyitgazi ilçe Belediye başkan adayı Uğur Tepe
Beylikova ilçe Belediye başkan adayı Tolga Savaş
Çifteler ilçe Belediye başkan adayı Zehra Konakçı
Günyüzü: Gelecek hafta açıklanacak
İnönü ilçe Belediye başkan adayı İsmail Karaköse
Sarıcakaya ilçe Belediye başkan adayı Şafak Atay
Mihallıççık ilçe Belediye başkan adayı Serdar Ulucan (Millet İttifakı)
Sivrihisar ilçe Belediye başkan aday Hüseyin Cantaş (Millet İttifakı)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.