Site Rengi

DOLAR 32,3658
EURO 34,9484
ALTIN 2.325,25
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Çifteler Belediye Başkanı Bıyık’ın Anneler Günü Mesajı

15.08.2019
A+
A-

"Fedakarlık, sevgi ve şefkat timsali annelerimiz bizleri dünyaya getiren ve en iyi şekilde yetiştirmek için hayatlarının her anında yorulmak ve bıkmak bilmeden ter döken en kıymetli varlıklarımız ve baş tacımızdır.

Dünya'daki en büyük sevgi, hoşgörü ve fedakarlığı bizlere gösteren annelerimiz yine sevgi ve saygının en büyüğüne layıktırlar.

Ülkemizin ve Milletimizin zor zamanlarında hep ön planda yer almış zorlu her mücadelenin içinde bulunmuş annelerimiz geleceğimizin şekillenmesi noktasında yetiştirdikleri birbirinden kıymetli Vatan evlatlarıyla da en büyük payın sahibidirler.

Peygamber Efendimiz "Cennet annelerin ayakları altındadır" Hadis-i Şerifi ile evlatların annelerine karşı göstermesi gereken sevgiye ve saygıya işaret etmiştir. Annelerimize gerekli sevgi ve saygıyı göstermek Cennet kapısının en önemli anahtarlarından biridir.

Onlara ayrılan bu özel gün vesilesi ile bu duygu ve düşüncelerle başta Şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutlarım."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.