Site Rengi

DOLAR 32,5987
EURO 34,7452
ALTIN 2.497,10
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık: ‘Cumhuriyet Meşalesi Sönmeyecek’

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık: ‘Cumhuriyet Meşalesi Sönmeyecek’
28.10.2020
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, 29 Ekim dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı egemenliğini halktan alan, halkın kendi kendini yönettiği, bağımsızlığımızın müjdelendiği gündür. Cumhuriyet onurlu bir cadelenin, şanlı bir zaferin adıdır.

Milletimiz bağımsızlığımız uğruna kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle, çocuğuyla bir bütün olmuş, kurtuluş mücadelesinde destanlar yazarak kendi geleceği hakkında tek söz ve yetkinin yine kendisinde olacağına dair kararlılığını dünyaya göstermiştir. Halkımız, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde manda ve himayenin kabul edilemeyeceğini ve bu konudaki kararlığını en iyi yönetim şekli olan Cumhuriyet ile taçlandırmıştır. Cumhuriyetimiz; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hürnesiller sayesinde bugünlere ulaşmıştır. Bilinmelidir ki Türk milleti her zaman tehlikenin ve kurulan tuzakların farkındadır. Milletimiz gerektiğinde Cumhuriyetimizi korumak için dün olduğu gibi, bugünde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaktır. Aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladığı vatan topraklarına sonsuza kadar sahip çıkacaktır. Bizler terörizmin yoğun saldırına karşı uyanık olmalı, birbirimize karşı sıkıca kenetlenmeliyiz.

MHP Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin söylediği gibi Türkiye Cumhuriyeti sokakta kurulmadı, sokakta bulunmadı, sokağa bırakılmayacak, sokağıngirdabına, sokak serserilerine teslim edilmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti tam bağımsızdır. Böyle de kalacaktır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük zaferim’ dediği Cumhuriyet meşalesi hiç sönmeyecek, söndüremeyeceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, vatanımızın bağımsızlığı in mücadele eden kahraman askerlerimizi, polislerimizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Cumhuriyetimizin 97.yıldönümü kutlu olsun.

Ne mutlu Türk’üm diyene!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.