Site Rengi

DOLAR 32,5221
EURO 34,8500
ALTIN 2.487,24
BIST 9.553,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’tan ‘15 Temmuz’ Mesajı

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’tan ‘15 Temmuz’ Mesajı
14.07.2020
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, 15 Temmuz kanlı hain darbe girişiminin 4.yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Bıyık mesajında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’ye bağlı TSK içinde yuvalanmış ihanet şebekesi tarafından milletimiz ve devletimizin şanlı ordumuza verdiği imkânlar kullanılarak askeri darbe girişiminde bulunulmuştur. Bu hain kalkışmanın neticesinde 250 vatan evladımız şehit olmuş 2196 vatandaşımız yaralanmış ayrıca ülkemiz maddi ve manevi olarak da büyük bir zarara uğratılmıştır.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin dik duruşu ve desteği, vatansever askerlerimiz, emniyet teşkilatımız ve kahraman vatandaşlarımızla kalkışma durdurulmuş tüm dünyanın gözü önünde, Türk Milleti demokrasiye ve halkın iradesine sahip çıkmış ve ihanet hareketini birlik bütünlük içinde bertaraf ederek, Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğünü ve vatanseverliğini tüm dünyaya ispat etmiştir.

O günden sonra 15 Temmuz “Demokrasi ve Milli Birlik Günü” olarak ilan edilmiştir.

15 Temmuz’da milletimiz, tıpkı Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi tarih yazmıştır. Vatandaşlarımız sokaklara dökülmüş korkusuzca tankların önünde durmuş, şanlı bayrağımızla kurşunların önüne siper olmuşlardır. Türk Milleti Milli İradeyi hiçe sayanlara hesaba katmadıkları, unuttukları bir şeyi hatırlatmıştır: “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!”

Türk Milleti hiçbir zaman dış mihrakların oyununa gelmemiş, boyun eğmemişbağımsızlığından ödün vermemiştir. Bundan sonra da vermeyecektir! Öyle bir vatan ki milletimiz birlik ve beraberliği bozulmayacak, şanlı Türk Bayrağı göklerden inmeyecek, ezanlarımız minarelerde dinmeyecektir. Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün önemini kavrayarak kimselerin oyununa gelmemeli özellikle gençlerimizin araştırmaları, okumaları vatan hainlerine karşı her daim uyanık olmaları en büyük arzumuzdur.

Rabbim ülkemizi vatan hainlerinden korusun, muhafaza etsin. 15 Temmuz gecesi canlarını hiçe sayarak ortaya koyan başta kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir’i, Çiftelerli hemşehrimiz şehidimiz Fatih Dalgıç’ı ve tüm Aziz Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnetle anıyor, gazilerimizin sağlıklı, huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.