Site Rengi

DOLAR 32,3583
EURO 34,9921
ALTIN 2.326,20
BIST 9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’tan ‘23 Nisan’ Mesajı

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’tan ‘23 Nisan’ Mesajı
22.04.2020
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, TBMM’nin 100. açılış yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bıyık, yazılı olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından; ‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.’ denilerek TBMM’nin açılışı vesilesi ile tüm dünya çocuklarına hediye edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının 100. yılını kutlamanın onuru ve gururunu yaşıyoruz.

Yıllarca verilen şanlı bir mücadelenin ardından Türk milletinin iradesini temsil etmek amacıyla 23 Nisan 1920’de TBMM kurulmuş ve bu kutlu gün mücadelenin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünyada eşi ve benzeri görülmemiş bir örnekle geleceğimiz olan çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmiştir.

Dünyamızın bugün içinde bulunduğu ve topyekûn mücadele ettiği bu zorlu süreçte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını meydanlarda coşkuyla kutlayamayacak olmamızın hüznü içimizi burksa da gönlümüze düşürdüğü coşku ve heyecan hiç bir zaman hiç bir şartta eksilmediği gibi yine eksilmeyecektir.

Bu yıl bayramlarını sağlıklı bir gelecek için evlerinde kalarak geçirmek zorunda olan çocuklarımız aileleri ile birlikte 23 Nisan coşkusunu en üst seviyede yaşayacaklar ve bu bayramı kendilerine hediye eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü yâd edeceklerdir.

Buradan bu vesile ile bir kez daha hatırlatmak isterim ki nice milli ve manevi bayramları birlikte çoşku ile kutlamak sevgi ile kucaklaşmak özlenen güzel günlere biran önce kavuşmak için bugün hepimiz evimizde kalmak zorundayız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, Milli mücadele kahramanlarımızı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve rahmetle anıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.