Site Rengi

DOLAR 32,3684
EURO 34,9598
ALTIN 2.325,27
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Çifteler’de 1111 Fidan Toprakla Buluştu

Çifteler’de 1111 Fidan Toprakla Buluştu
11.11.2019
A+
A-

Çiftiler ilçesinde 1111 fidan “Geleceğe Nefes Ol” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında toprakla buluştu.
Programa; Eskişehir MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak, İlçe Kaymakamı Mehmet Uğur Arslan, Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Remzi Artar, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Kuyucugil, ilçe protokol üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve ilçe halkı katıldı.

Belediye Başkanı Kadir Bıyık, yaptığı konuşmada: “Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı kampanya ile ilçemizde diktiğimiz 1111 ağaç bugün fidan, yarın nefestir. Evlatlarımıza daha yeşil bir Çifteler için daha yeşil bir Eskişehir ve Türkiye için bugün fidan dikimini gerçekleştirdik. Bu fidanlar ile Çifteler’de geleceğimiz olan çocuklarımıza daha yeşil bir ortam bırakmaya çalışıyoruz. Burada sedir, çam, ıhlamur ve birçok fidan çeşidini toprak ile buluşturduk. Bugün burada bizimle olan, desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.