Site Rengi

DOLAR 32,5995
EURO 34,7919
ALTIN 2.496,49
BIST 9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Çizmelioğlu, Ramazan Geleneklerini Devam Ettiriyor

15.08.2019
A+
A-

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çİizmelioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ramazan ayının geleneklerini devam ettiryor.
Başkan Çizmelioğlu her akşam Tepebaşı'nın farklı camiilerinde Teravih namazına katılarak halkla içiçe bir Ramazan geçiriyor.
Ramazan ayının birlikteliğini dile getiren Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu: "Ramazan ayı bereket ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek, birbirimize ikram ve muhabbet için bir vesiledir. Biz de teşkilat olarak eskiyi yad etmek amacıyla bisküvi arası lokum 'kıstırma' dağıtarak çay ve soda eşliğinde vatandaşlarımızla muhabbet ediyoruz. Ramazanın muhabbet ve bereketini hemşehrilerimizle hep birlikte yaşıyoruz." dedi.

Sözlerine devam eden Çizmelioğlu: "Ömerağa Camii, Sazova Camii, Sarısu Kurşunlu Camii, Zincirlikuyu Muradiye Cami, Ulu Camii, Çamlıca Demirkaya Cami, Konak Camii, Eyüp Sultan Camii, Muttalıp Yeni Camiilerinde ibadetlerimizi gerçekleştirdik. Kalan günlerde de Tepebaşı bölgemizde uğramadığımız mahallemiz kalmaması için gayret ediyoruz Tüm hemşerilerimizi teravihte buluşmaya davet ediyorum."  dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.