Site Rengi

DOLAR 32,3666
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,60
BIST 9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Cumhur İttifâkı’ndan Üniversiteli Meclis Üyesi Adayı

15.08.2019
A+
A-

Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri belirlendi. Listelerde özellikle gençlere yer verilmesi dikkat çekti. Şehrin genç ve dinamik potansiyeli olduğuna dikkat çeken parti kurmayları 2019 yerel seçimleri ile birlikte Eskişehir'de belediye çalışanları ile birlikte temsilcilerin de gençleşeceğini ifade etti. 

Üniversite öğrencilerinin yurdun dört bir yanından tercih ettiği Eskişehir'de Cumhur İttifakı da üniversiteli gençleri ihmal etmedi. Osmangazi Üniveristesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü son sınıf öğrencisi Tunahan ÖZTÜRK de Cumhur İttifakı 'nın genç meclis üyesi adaylarından biri oldu. Adaylığı ve yaklaşan seçim sürecine değinen  Tunahan ÖZTÜRK, "Yıllardır Eskişehir'de hem öğrenci topluluklarında hem de AK Parti'nin Gençlik Kollarında çeşitli görevlerde bulunduk. Verilen görevleri yerine getirmek için gayretle çalıştık. Öğrencilerin sehrimize eğitimi ve kültürel birimini arttırmak için geldiklerini biliyoruz. Bu kapsamda hiçbir öğrenciyi siyasi bir düşünceye göre ayrıştırmadan, hepsiyle dostluk ve kardeşlik ile gönül bağı kurmaya özen gösterdik. Bize bu görevi layık gören partimiz yöneticilerine öncellikle teşekkür ediyor, ilk günkü aşkla ve gençliğin verdiği dinamizm ile Tepebaşı ilçemize ve Eskişehir'imize faydalı olmak için çalışacağımızı samimiyetle ifade ediyorum. 15 genç adayımız ile tüm ilçe ve büyükşehir'imizde seçimleri kazanarak halkımıza daha güzel bir gelecek hazırlayacağız. Bu güne dek şehrimize kattığı değerler için mevcut belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Kaldıkları yerden devam edeceğiz, bu sebeple Eskişehir'i hak ettiği seviyeyi yükseltmek biraz zaman alacak olsa da üstesinden gelecek ve şehrimizi hak ettiği noktaya ulastiracagiz." sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.