Site Rengi

DOLAR 32,5570
EURO 34,8917
ALTIN 2.432,06
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çavdar Ailesini Hastahanede Ziyaret Etti

15.08.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Odunpazarı Gençlik Kolları eski başkanı Mürsel Çavdar ve eşini Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çavdar Ailesini 17 şubattaki Eskişehir programında evlerinde de ziyaret etmişti.

Çavdar Âilesi, geçtiğimiz yaz ayında tatil dönüşü trafik kazası geçirmişti. Kaza Sonrası Mürsel Çavdar, ESOGÜ Tıp Fakültesi’nde tedavisi bittikten sonra normal hayatına devam ederken eşi ise tedaviye cevap vermemişti.

Cumhurbaşkanı, il kongresi için geldiği Eskişehir programında evinde tedavi gören Çavdar’ı ziyaret etmiş ve tedavisi hakkında bilgi almıştı. Hâlen yatakta tedavi gören Çavdar için girişimde bulunan Erdoğan, talimat vererek Dışkapı Eğitim Hastanesinde tedavisine başlanmasını sağladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün gece geç saatlerde Çavdar Ailesini bu sefer Dışkapı Hastanesi’nde Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’la beraber ziyaret ederek tedavi süreci hakkında bilgi aldı.

Çavdar’ın tedavisini gerçekleştirecek olan doktorlarla da görüşen Erdoğan’ın bu ziyaretinden dolayı   Ailesi de duygusal anlar yaşadı.

Çavdar’ın eşi eski gençlik kolları başkanı Mürsel Çavdar: “Bizzat Cumhurbaşkanımızın direktifleri ile Dışkapı Eğitim Hastanesindeki tedavimizi ân be ân takip ediyor. İşte ahde vefa bu… İşte dünya lideri olmak bu…” diye İfade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.