Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Deadpool’un sesi Harun Can’dan Anadolu Üniversitesi’nde söyleşi

15.08.2019
A+
A-

Beyaz perdede Deadpool ve Spiderman gibi önemli karakterleri seslendiren dublaj sanatçısı Harun Can, Anadolu Üniversitesi'nde bir konferansa katıldı. 
Etkinlik, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinde gerçekleşti. Öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda Harun Can, meslek hayatını, kariyerindeki kırılma anlarını ve sektörde yaşadığı zorlukları katılımcılarla paylaştı. Can, yaklaşık 2 saat süren programda öğrencilerden gelen sorulara da samimiyetle yanıt verdi.

"Üniversite söyleşilerine çok önem veriyorum" 
Düzenlenen organizasyondan ve Anadolu Üniversitesinde bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Harun Can, "Yaklaşık 2 saatlik bir söyleşi oldu ama inanın hiç yorulmadım. Anadolu Üniversitesi zaten benim için çok özel bir yer. Çok seviyorum burayı. Öğrenci arkadaşlarımızın ve öğretim üyelerimizin de çok güzel bir enerjisi vardı. Neşeli, keyif dolu bir süreç geçirdik. Onlara meslek hayatımdaki öne çıkan durumları anlatarak bir nebze de olsa geleceklerine ışık tutmayı hedefledim. Umarım bugün burada genç dostlarıma bir şeyler katabilmişimdir. Bu tür üniversite söyleşilerine hakikaten çok önem veriyorum. İlerleyen süreçlerde de üniversitelerde buluşmalarımız sürecek. Ben tekrardan Anadolu Üniversitesi ailesine beni mükemmel bir şekilde ağırladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu. 
Etkinlik sonrası Harun Can'a çeşitli hediyeler ve teşekkür belgesi takdim edildi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.