Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Demokrat Parti’den Mahmudiye Belediye Başkan Adayı Fazıl Yıldırım

15.08.2019
A+
A-

Fazıl Yıldırım Demokrat Parti'nin Mahmudiye Belediye Başkan Adayı oldu. Yıllardır Mahmudiye'de yaşayan ve Mahmudiye'de tanınan Fazıl Yıldırım kimdir?

1969 yılında Ağrı'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mahmudiye’de, üniversiteyi ise Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetim bölümünde tamamladı. 1994-1996 yılları arasında askerlik görevini Bitlis’te tamamladı. Takrîben 35 yıldır âilesiyle Eskişehir ve Mahmudiye'de cafe&restoran hizmeti ile uğraşmaktadır. Fazıl Yıldırım, evli ve iki kız babası.

Fazıl Yıldırım açıklamasında
"Yaklaşık 35 yıldır Eskişehir ve Mahmudiye ilçesinde ticaretle uğraşmakta olan ailemle birlikte iş hayatında yoğrulup 1988 yılında atıldığım iş hayatında gıda ve restoran işine yaklaşık 30 yıldır devam etmekteyim. Tüm Mahmudiyeliler ile birlikte 35 yıldır hem ticarette hem de normal yaşamda oldukça sık olan bağlarımızı, siyasetin değişik alanlarında hizmet etmeye çalıştığım Demokrat Parti ile devam etmenin heyecanı ve huzuru içindeyim. Mahmudiye sevdasını yüreğinde taşıyan, hedefleri ve hayalleri olan biri olarak ilçemizin sorunlarıyla yakından ilgileniyor ve çözümü konusunda belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum. İlçemizin yaşadığı sıkıntıları ve beklentilerini biliyorum. Ortak yaşam alanımız Mahmudiye'yi Demokrat Parti ilkeleriyle, insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla yönetilmesi gerekliliğine inanıyorum. Eskişehir, Ankara, Konya yollarının merkezinde bulunan ilçemiz, sanayi ve ticaretin yanısıra spor, kültür, turizim konusunda da gelişime açık, potansiyeli yüksek bir ilçedir. Mahmudiye, Eskişehir'e yakın bir ilçe olmasına rağmen bugüne kadar yeterli gelişme gösterememiştir. İlçe halkının geleceğe güvenle bakmasını sağlayacak projelerimiz ile yola çıktık. Her Mahmudiyeli'nin hayalini süsleyen projelerle Mahmudiye'nin gelişimine katkı sağlamak; hem Eskişehir’de hem de tüm Türkiye’de adından söz ettirebilecek yaşam kalitesi yüksek bir ilçe haline getirmek üzere tüm ekibimle birlikte canla başla çalışmaya hazırız" ifâdelerine yer verdi.

Fazıl Yıldırım'ın bazı projeleri…
Modern belediye hizmet binası…
Türk Hamamı projesi…
Toplu konut projesi…
Kapalı pazar alanı ve depo…
Genç cafe projesi…
Belediye konuk evi ve sosyal tesisleri…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.