Site Rengi

DOLAR 32,3852
EURO 35,0493
ALTIN 2.326,85
BIST 9.128,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Destici ve Akdoğan Hatay Sınırında

15.08.2019
A+
A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Ahmet Namık Akdoğan Hatay sınırına giderek Mehmetçiğe moral verdi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte Hatay’a giden Akdoğan Hassa, Akbez, Kırıkhan da bulunan Mehmetçiklerimizi ziyarete ederek vatandaşlarla sohbet ettiler.

“Mehmetçik Zeytin Dalı Harekatı ile bölgeyi teröristlerden temizlerken diğer taraftan insanlarımız sınıra sıfır noktalarda güven içinde yaşamaya devam ediyorlar.” diyen Akdoğan, “ZeytinDalı Harekatı’nın yapıldığı Hatay ilimizin sınır ilçelerinde vatandaşlarımızla, Mehmetçiklerimizle bir araya geldik.Hepimizin birlikte vatanı sahiplenişi her şeyin üzerinde takdire şayan. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi dâim etsin. Gazi Ordumuz'u muzaffer eylesin” dedi.

Operasyona katılan Mehmetçiği, adeta düğüne uğurlar gibi gönderen bölge halkına teşekkür eden Akdoğan şöyle devam etti: “Tabi bölge halkımızın gerçekten bu operasyona verdiği destek, Türkiye tarafından, milletimiz tarafından takdirle karşılanıyor. Özellikle roket saldırısına maruz kalan bölgemiz halkının tüm bunlara rağmen bölgeye ve ordumuza sahip çıkması, Mehmetçiği buradan sanki bir düğüne uğurlar gibi uğurlaması, her kesimiyle maddi manevi sahip çıkması gerçekten, Türk Milletinin bölgemizde yaşayan halkımıza karşı bir vefa borcu da gelişti. Dolayısıyla bölge halkımıza da sizin şahsınızda teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Hassa'ya, Reyhanlı'ya, Kırıkhan'a tüm Hatay ve Kilis'e teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.