Site Rengi

DOLAR 32,4770
EURO 34,9370
ALTIN 2.435,95
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Dilara Tambova: ‘DSP Yerel Seçimlere Giren Tek Sol Parti’

15.08.2019
A+
A-

DSP Belediye Başkan Adayları Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti. 
DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova, Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Fatih Altaş ve Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Erdal Ersoy’un gerçekleştirdiği ziyarette, DSP’nin Türkiye genelinde aldığı rüzgar ve Eskişehir’deki yerel seçim süreci konuşuldu. 
DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dilara Tambova: “Eskişehir’in yönetimsel anlamda bir zihin sorunu var ve bizlere bu yerel seçimde iki kutuplu bir seçim dayatıldı. Ancak memnuniyetsiz bir kesim söz konusu, Eskişehir’de yüzde 16 oranında bir kararsız seçmen kitlesi var. DSP bu seçimlere giren tek sol parti ve geçmiş dönem başarıları da ortada.  DSP belediyeciliği, bir makam ve koltuk için değil Eskişehir için yapacak. Bizler salt bir makama ulaşmak için değil, bugünden yarına Türkiye’ye bir şeyler yapabilmek adına o makamlara talibiz” dedi. 
Eskişehir Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli ise yerel seçimlerin barış ortamında geçmesini temenni etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.