Site Rengi

DOLAR 32,3691
EURO 34,9702
ALTIN 2.326,20
BIST 9.075,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Doğa Koleji Eskişehir’de Eğitime Başlıyor

15.08.2019
A+
A-

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı'nda Eskişehirli öğrencileri eğitimi ile Doğa Koleji, Eskişehir kampüsünde bir basın toplantısı düzenledi.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, Medya ve Kurumsal İletişim Direktörü Turgay Türker, Kampüs Müdürü Damla Güven, Doğa Koleji  yöneticilerinin katıldığı basın toplantısında Doğa Koleji’nin eğitimde fark yaratan konseptleri, kaliteli eğitimin nasıl olması gerektiği ve Doğa Kolejinde verilecek hizmetler ile ilgili bilgiler verildi. Genel Müdür Ali Rıza Lüle basın toplantısında şu bilgileri verdi:
"Doğa Koleji yeni dönemde açacağı kampüslerle okul sayısını 124’e çıkaracak. Türkiye’de kaliteli eğitim ile tanışmayan öğrenci bırakmamak için mücadele ve emek veren Doğa Koleji, Anadolu’yu İstanbul’dan ayırmıyor. İstanbul, Ankara gibi şehirlerde bulunan kampüslerinden, Anadolu’da bulunan okullarının, kampüs fiziki ve eğitim şartları hususunda hiçbir farkı olmadığını dile getiren Lüle, her öğrenciye aynı titizlikle yaklaştık. Eskişehir kampüsünde anaokulundan liseye eğitim hizmeti verilecek.

Eskişehir kampüsünde yer alan Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, teknolojik ve bilimsel müfredatıyla geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinden mezun öğrenciler araştırmacı, yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek, fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önce başlayacaklar. Öğrenciler bu ayrıcalıklı lise eğitimiyle dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklar ve üniversite eğitimlerini yurtdışında sürdürebilecekler. Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerine, ilk yılı İngilizce hazırlık sınıfı dahil olmak üzere toplam 5 yıllık eğitim imkanı sunuyor. Müfredatı özenle hazırlanan fen ve teknoloji liselerinde ileri derece robotik ve kodlama, temel mühendislik, elektrik-elektronik, genetik dersleri sunduğu ayrıcalıklardan bazıları… İnovatif bir eğitimi benimseyen Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde Anadolu lisesi ve Doğa Kolejinin lise MBA programı olan t-MBA müfredatı da devam ediyor.
Doğa Koleji kendine özgü geliştirdiği eğitim metotları ve fark yaratan konseptleri ile Eskişehirli öğrencilerin akademik başarısını arttıracak. Lüle, Eskişehir  kampüsünde dünyaya entegre bireyler yetiştireceklerini dile getirdi. Okullarda modern eğitim tekniklerini kullanarak yenilikleri takip eden, ufku geniş, özgüveni sağlam ve yaratıcı düşünen bireyler yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Ülkesine ve değerlerine bağlı, sorgulayan, donanımlı liderler yetiştirmeye devam edeceğiz."

Doğa Kolejinde öğrenciler, küçük yaşta aldıkları İngilizce eğitimi, lisede Doğa’ya özgü t-MBA modeli, kodlama ve  robotik dersleri ile geleceğin liderleri olarak yetişiyor. Akademik alandaki başarıları, Doğa’ya özgü geliştirilen eğitim modelleri, yabancı dil eğitimi, 3S’i (sanat, spor, sosyal faaliyet), alanında başarılı akademik kadrosu, kendi eğitim materyallerini oluşturması gibi birçok özelliği Doğa Kolejinin tercih edilme sebeplerinin başında geliyor. Eskişehirli öğrencilerin Doğa’nın fark yaratan eğitim metotları ile geleceğe doğru bir şekilde hazırlanacağının belirten Lüle, Eskişehir’de olmaktan mutlu olduklarını söyleyerek, "Doğa Kolejinin ayrıcalıklı eğitimi 2018-2019 eğitim döneminde Eskişehirli öğrenciler ile buluştu. Doğa Koleji Eskişehir Kampüsü; anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve fen ve teknoloji lisesiyle Eskişehir'in eğitim vizyonunu değiştiriyor. Toplam 900 öğrenci kapasitesine sahip kampüste konferans salonu, iki tane kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, ekoloji dersliği, satranç dersliği, dil dersliği, fen bilgisi laboratuvarı, teknoloji tasarım dersliği, müzik dersliği, bilişim teknoloji ve yazılım dersliği, görsel sanatlar dersliği, kütüphane, 200 kişi kapasiteli konferans salonu bulunuyor" dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.