Site Rengi

DOLAR 32,3606
EURO 34,9791
ALTIN 2.321,68
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

DP’li Özcan’ın Sözlerine Odunpazarı Özel Kalem Müdürü Durur’dan Jet Cevap!

15.08.2019
A+
A-

İOdunpazarı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Şenol Durur, bugün DP’li Hüseyin Özcan’ın açıklamalarına yönelik basın açıklamasında bulundu. Durur, Özcan’ın ifadelerine ‘iftira’ dedi. 

Odunpazarı Belediyesi Özel Kalem Müdürü Şenol Durur’un basın açıklaması şöyle:

“Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Hüseyin Özcan bugün şahsımı hedef alarak bir takım yalan ve iftiraları kamuoyu ile paylaşmıştır. 

Özcan’ın iddiaları yalan ve iftiranın dışında, ne yazık ki bu amaca hizmet eden sahte bir evrakla taçlandırılmıştır. 

Bilgi ve sağduyu sahibi olması gereken bir siyasetçinin sahte evrakla, kamuoyunu yanıltmaya yönelik bir algı operasyonun içinde olması son derece üzücü bir tabloyken 657 sayılı kanuna tabi olarak görev yapan devlet memurlarının güvenlik soruşturmasından geçtiği ve sicilinde bir sorun var ise bu görevi yapamayacağını bilmemesi düşündürücüdür. 

Özcan tarafından kamuoyuna servis edilen evrak üzerinde bilinçsiz bir düzenleme yapıldığı ilk bakışta bile anlaşılmaktadır. Resmi evrak içinde bir satır küçük, bir satır büyük, rakamlar düzenlenirken dikkatsiz davranılmış, ceza 1100 ytl mi, 100 YTL mi? Mahkeme kararı böyle çelişki içermez. Net bir şekilde evrak üzerinde tahrifat yapıldığı anlaşılmaktadır. 

Yerel seçim sürecinin başladığı bu bugünlerde, bir siyasetçi tarafından böylesi çirkin bir oyunun neden ve hangi işbirlikçiler tarafından sahneye konabileceğinin yorumunu sizlerin takdirine bırakıyorum. Ben CHP Gençlik kolları il başkanlığı yapmış, siyasetin içinden gelmiş bir bürokrat olarak, onurlu bir yaşam mücadelesi veriyorum. Kimseye veremeyeceğim bir hesap olmadığı gibi bu tür yalan ve iftiralarla beni sindireceğini zannedenlere prim vermem. 

Belli ki sayın Özcan yaptığı bu sahte belgeli açıklamayla görev yaptığım Odunpazarı Belediyesi’ni de hedef alarak birilerinin gözüne girmeyi başarmıştır. Ancak bilinmelidir ki, benim onurlu mücadelemden uykuları kaçan ilçe başkanı da, tetikçileri de yalan dünyalarının hedefine ulaşamayacaktır. 

Bugün itibariyle şahsımı hedef alan iddialar ve kamuoyunu bu yalan ve iftiralara inandırmak amacıyla düzenlenmiş, nasıl ve nereden elde edildiği bilinmeyen sahte evrakla ilgili hukuki süreci başlatmış bulunmaktayım. 

Yasal süreç elbette er geç tamamlanacaktır. Süreç sonunda bir partinin ilçe başkanlığı gibi önemli bir görevi temsil eden Hüseyin Özcan yaptığı bu açıklamalar için ne diyecek, nasıl bir tavır sergileyecektir merak ediyorum.

Saygılarımla”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.