Site Rengi

DOLAR 32,5273
EURO 34,6828
ALTIN 2.488,84
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 25°C

Dr. Çağlar 44 Yıl Sonra Öyle Bir Ameliyat Gerçekleştirdi Ki…

15.08.2019
A+
A-

Nacide Temel, Özel Eskişehir Anadolu Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kayıhan Çağlar tarafından 27 Temmuz 2018’de gerçekleştirilen tiroit ameliyatı sonrası sağlığına kavuştu. Taburcusu esnasında hekim, hasta ve hasta yakınları arasında oldukça duygusal bir an yaşandı.

Hastasını taburcu eden Çağlar: “20 Temmuz 1974'te ‘Ayşe Tatile Çıktı’ şifresi ile başlayan Kıbrıs Barış Harekâtı'nda yaralanarak Gazilik onuru ile şereflenen Hüseyin Temel’in değerli eşi Nacide Hanımefendi’yi ameliyat ederek çok şükür ki şifa elçisi olduk. Bu ameliyatın bendeki hazzı bambaşka idi. Sebeb-i hikmeti ise benim de 4 yaşımda olduğum harekât sırasında Çağlar ailesi olarak Kıbrıs – Lefke'de esir düşmüş, çadır kampında idik. Hüseyin Temel Bey ise bizi kurtaran Türk askerleri arasında imiş. Böylesine bir vefa borcu ödemeyi 44 sene sonra Allah bana nasip ettiği için mutluluğumu tarif edemiyorum. Rabbim, gazi ve şehit olma arzumuz ile vefa borcu ödeme duygumuzu milletimizden almasın.” dedi. 

Nacide Temel:                                                                  “Doktorum Kayıhan Bey’in ve hastane personelimizin göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka ve hassasiyetten dolayı çok mutlu olduk, kendimizi evimizde gibi hissettik. Her birine ayrı ayrı teşekkür ederim” derken Gazi Hüseyin Temel ise; Dr. Kayıhan Çağlar’dan kendisi gibi Gazi olan 72 yaşındaki babası İdris Çağlar’ın telefon ve adresini alarak en kısa zamanda ziyaret etmek istediğini, söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.