Site Rengi

DOLAR 32,5874
EURO 34,8578
ALTIN 2.495,97
BIST 9.668,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 28°C
Sal 27°C

DSP’den CHP İl Başkanı Adar’a Veryansın: ‘Davet Yakışıksız ve Art Niyetli’

15.08.2019
A+
A-

DSP Eskiişehir İl Başkanı Hüdaver Bekler, CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar'ın, Mihalıççık Belediye Başkanı seçilen Haydar Çorum'u CHP'ye davet etmesi üzerine Adar'a ateş püskürdü. "Davet çok yakışıksız ve art niyetli" diyen Bekler: "Başkanımız nerede duracağını kendisi daha iyi bilir" dedi.

Bekler'in basın açıklaması şöyle:
"Değerli basın mensupları; CHP il başkanının, dün Mihalıççık belediye başkanımıza yapmış olduğu davet çok yakışıksız ve art niyetlidir. Siyaset biraz da olsa olgunluk gerektirir ve bu makamda oturan bir kişinin sözlerini tartarak konuşması uygundur. Başkanımız Haydar Çorum ne CHP ne DSP oylarıyla değil Mihalıççık halk ittifakıyla seçilmiştir. Nerede duracağını kendisi daha iyi bilir. CHP’ye hatırlatmam gerekiyor, şu an partisinin Büyükşehir dahil, tüm belediye başkan ve meclis üyeleri benim partimden seçilmiş, daha sonra CHP'ye geçmişlerdir. CHP'li başkanın mantığına göre onların yuvası da aslında DSP'dir. 

Ben de buradan başta Yılmaz Büyükerşen olmak üzere, Ahmet Ataç, Kazım Kurt ve bütün Meclis üyelerine bir çağrıda bulunuyorum. Hepsi DSP'ye, yani yuvalarına dönsünler. Aslında, CHP DSP'den ibarettir. Bugün öğündükleri bütün seçilmiş kişiler, geçmişte bizim partimizde siyaset yapmaktaydı.

Sayın Adar'ı, kendi partisinin geçmişi hakkında biraz daha bilgi sahibi olup, düşünerek konuşmaya davet ediyorum. DSP Eskişehir il başkanı olarak, partimize yönelik her türlü olumsuz yaklaşıma, en sert şekilde cevap vereceğimizi de herkesin bilmesini isterim." 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.