Site Rengi

DOLAR 32,5139
EURO 34,9434
ALTIN 2.435,50
BIST 9.792,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

DSP’li Tambova: ‘Partimizi Temsil Edecek Adaylarımızı Belirlemek İçin Çalışıyoruz’

15.08.2019
A+
A-

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Dilara Tambova şöyle konuştu:

"Bildiğiniz üzere, Önümüzde ki üç aylık süreçte ülkemizin gündemini yerel seçimler ve aday olacak kişiler belirleyecek. Yasal olmamakla birlikte, bazı partiler yerel seçimlerde de işbirliği veya ittifaklarla seçime gitmeyi uygun görmekteler. Bu da, aslında bize göre pek çok belirsizliği ve huzursuzluğu da beraberinde getirmekte. Belirlenen adayların ve aday adayı olan kişilerin enerjisini ve heyecanını düşürdüğü gibi, seçmen davranışlarını da olumsuz etkilediği görülmektedir. Bu gerekçelerle Demokratik Sol Parti olarak, yerel seçimlere tek başına katılacak olduğumuzu kamuoyuna duyurmak isterim. Bu seçimler, ülkemiz için olduğu kadar, ayrıca doğup büyüdüğümüz yer olan Eskişehir'imizin geleceğini ilgilendiren çok önemli ve tarihi bir seçim olacaktır.

Bizler; bu şehrin menfaatlerini öncelikli gören, belli bir zümreyi değil, bütün Eskişehir'i memnun etmek için çalışacak, iyi niyetli, kendisiyle ve insanlarla barışık adaylarla, hep birlikte bu kentin kaderini belirlemeliyiz. Bu süreçte biz de partimizi temsil edecek adaylarımızı belirlemeye yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak, daha önce de ifade ettiğim gibi Eskişehir bizim için her şeyin üzerinde ve mutlaka kazanılması gereken bir yerdir. Burada, kazanmaktan kastettiğim ise şehrimizi geri kazanmaktır. Eskişehir'i geri kazanmamız, öncelikle mevcut zihniyetin değişmesiyle mümkün olacaktır. Eskişehir'e patronluk için değil! Hizmet etmek için seçilecek insanlar gerekmektedir. Bu şehir için elini taşın altına koyan, plan ve projeler geliştiren, doğru ve ortak hedefleri olan kişilerle de, elbet bir noktada yollarımız kesişebilir. Yerel seçim bizim için ideolojik olmaktan ziyade, hizmet odaklı ve kentin geleceğine yöneliktir. Bu anlayışla düşünüp, gerekirse ortak paydaşlarımızla birlikte hareket ederek, en doğru yolu bulacağımızdan eminiz. Herkes şunu bilmelidir ki! Sonuca giden yolda, zayıf halka yoktur ve bu seçimlerde DSP'lilerin duruşu belirleyici olacaktır."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.