Site Rengi

DOLAR 32,5277
EURO 34,9465
ALTIN 2.440,09
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

DSP’li Tambova Seçimi Kazananları Tebrik Etti

15.08.2019
A+
A-

Dilara Tambova, yerel seçimlerde kazanan adayları tebrik etti. 
Seçimin en demokratik hak olduğunu vurgulayan Tambova: "Geride bıraktığımız 2019 yerel seçimlerinde, tüm aday arkadaşlarımla birlikte partimizi en iyi şekilde temsil etmek için yoğun bir çaba sarf ettik. Seçim süreci boyunca, belediyecilik anlamında, bize göre doğru olan ve yapılması gerekenleri fırsat verildiği ölçüde anlatmaya çalıştık. Demokratik hakkımızı kullanarak, seçim çalışmalarımızı kesintisiz ve imkanlarımız el verdiğince sürdürmeye gayret gösterdik. Bu süreçte Mihalıççık belediyesini kazanmamızın, oy oranımıza olumlu bir katkısı olmuştur. Sonuçta, Eskişehir halkı bir karar verdi ve mevcut belediye başkanlarını bir dönem daha göreve getirdi.

Demokrasiye olan inancımız gereği, seçim sonuçlarının kazanan adaylara ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.