Site Rengi

DOLAR 32,5720
EURO 34,9922
ALTIN 2.431,91
BIST 9.743,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Duyarsızlığa Sarıcakaya Belediyesi El Attı

15.08.2019
A+
A-

TOKİ Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi’nin bahçesindeki yabani ot temizliği için yaptığı yardım çağrısına, Odunpazarı Belediyesi’nin duyarsız kalması üzerine imdada Sarıcakaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yetişti.

 

Eskişehir TOKİ Şehit Savaş Kubaş Anadolu Lisesi bahçesindeki yabani otların temizlenmesi için yetkililer Odunpazarı Belediyesinden yardım istedi. Yapılan çağrıya belediyenin duyarsız kalması üzerine yetkililer, hem öğretmen hem de bir belediye başkanı olan Faruk Güler’i arayarak yaşanılan durum aktardı. Güler, Sarıcakaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini yönlendirerek okulun bahçesinde detaylı bir şekilde temizlik çalışması yaptırdı. Duyarlı davranışından dolayı yetkililer Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler ve ekibine teşekkür ederken, Odunpazarı Belediyesinin bu şekilde yapılan bir çağrıyı kulak arkası ederek duyarsız kalmalarına da tepki gösterdi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.