Site Rengi

DOLAR 32,3212
EURO 35,0797
ALTIN 2.300,60
BIST 9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Ebeler ve Hemşireler Günü Kutlandı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge, Ebeler ve Hemşireler günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte Eskişehir Devlet Hastanesi'nde çalışan ebeler ve hemşirelerle buluştu. Düzenlenen etkinlikte Devlet Hastanesi yöneticileri de hazır bulundu.

İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Uğur Bilge Ebeler ve Hemşireler günü nedeniyle yaptığı konuşmada müjdeler verdi. Müdür Bilge:
"Biz bir aileyiz, Sağlık ordusunun her çalışanının yaptığı iş çok kıymetli, gece demeden gündüz demeden insanlarımızın hizmetindeyiz. Fedakârca yaptığınız çalışmaların takdiri elbette bir gün ile sınırlanamaz. Gayretimiz ve çalışmalarımız siz değerli sağlık personelimizin rahat ve huzurlu ortamlarda görev yapmasıdır. Geçtiğimiz günlerde muayene kabul süreci bakanlığımız tarafından başlatılan şehir hastanemizde çalışma şartlarınız ve imkânlarınız daha iyi olacaktır. Daha geniş, daha ferah, havalandırma sistemi olan, hastane enfeksiyonları için daha düşük risk taşıyan ve teknolojik alt yapısı güncel olan bir hastanede çalışacaksınız. Şehir hastanemiz 'eğitim ve araştırma hastanesi' unvanı aldı. Yapılan protokolle yeni kimliğine kavuşan şehir hastanemiz bildiğimiz kadarıyla daha hizmet vermeye başlamadan bu unvana kavuşan ilk hastane olma özelliği taşıyor. Şehir hastanemiz bünyesinde siz değerli sağlık personellerimizin kıymetli çocuklarının yararlanacağı ve 24 açık kalmasını planladığımız kreş çalışmamızı da başlattık. Bu kreşi de nasip olursa beraber açılışını yaparak siz değerli çalışanlarımızın hizmetine sokacağız. Ayrıca belirtmek isterim ki şehir hastanesine taşındığımızda ek ödeme kaybımız olacak mı tereddütü yaşayan arkadaşlarımız var bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda yılsonuna kadar ek döner sermaye desteği verilecek ve ek ödemelerde hiçbir kaybınız olmayacaktır. Şehir Hastanemizin taşınma sürecinde çalışmalarınızın ve desteğinizin sürmesini rica ediyor ve anlayışınız için şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Siz değerli sağlık çalışanlarımızın gününü kutlar, yaklaşan ramazan ayının hepimize hayırlı mübarek olmasını dilerim" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Eskişehir Devlet Hastanesinden emekli olan ebe ve hemşirelere teşekkür belgesi takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.