Site Rengi

DOLAR 32,5995
EURO 34,8109
ALTIN 2.499,43
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

EF-DER’den Başkan Kalın’a Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Efeler Gençlik Taraftarlar Derneği (EF-DER) kurucularından ve Efeler tribünü liderlerinden Deniz Durak ile dernek yönetim kurulu üyeleri, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Eskişehirspor ve Seyitgazi ilçesinin sorunları ile çözüm yolları dile getirildi. Ziyaretten duyduğu memnunluklarını dile getiren Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın, "Eskişehirspor’a her zaman destek verdim ve bundan sonra da destek vermeye devam edeceğim. Seyitgazi ilçesi olarak çeşitli projelere imza attık. Seyitgazi ilçesinin şimdiye kadar çözülemeyen sorunlarını çözdük. Seyitgazi'yi ve Eskişehirimizi tüm ülkeye tanıtmak için gereken çalışmalarımızı yürütüyoruz. Geçtiğimiz yıllarda aldığımız, yılın yerel yöneticilik ödülüyle daha büyük projelere imza atacağız" dedi.
Ziyaret sonunda, Efeler tribünü liderlerinden Deniz Durak, Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın’a atkı ve forma hediye etti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.