Site Rengi

DOLAR 32,3451
EURO 35,1132
ALTIN 2.307,40
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Emanetler Şehit Ege’nin Âilesinde

15.08.2019
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve eşi Nuray Özen, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Suriye'nin Afrin kentinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda PKK/YPG'li teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Serdar Ege’nin ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, Bakan İsmet Yılmaz'ın emanetlerini teslim ettiler. 
Ziyarette, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından gönderilen Türk Bayrağı, Kur'an-ı Kerim ve Bakara Suresi'nden bir ayetin yer aldığı tablo şehit ailesine teslim edildi. Şehit ailesiyle görüşerek acılarını paylaşan İl Milli Eğitim Müdürü Özen, şehit Ege’ye Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diledi. İl Milli Eğitm Müdür Özen yaptığı açıklamada, "Kahraman şehidimiz Serdar Ege’nin değerli eşi Dilek hanım, yavruları Elif ve Elvan ile bir araya geldik. Allah ailemize sabır ve güç versin. Elif ve Elvan şehidimizin bizlere emanetidir. Her zaman ailemizin emrindeyiz" dedi.
Ziyarette okunan Kur'an-ı Kerim´in ardından tüm şehitler ve görev başında olan güvenlik güçleri için dua edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen’e, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Barış Hancı ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir de eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.