Site Rengi

DOLAR 32,4910
EURO 34,9434
ALTIN 2.431,05
BIST 9.810,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Emek Semt Polikliniği’nden mahalleli memnun

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Uğur Bilge, yeni binasına taşınarak hizmet vermeye başlayan Eskişehir Devlet Hastanesi Emek Semt Polikliniği’ni ziyaret etti. 
15 Ocak tarihi itibari ile Emek mahallesi Ziya Gökalp caddesi numara 42'de hizmete başlayan poliklinikte inceleme ve değerlendirmelerde bulunan Doç.Dr. Uğur Bilge’ye ziyarette Eskişehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yaşar Bildirici eşlik etti. Doç.Dr. Uğur Bilge; “Sağlık Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden en rahat ve ulaşılabilirliği kolay bir biçimde yararlanmasını istiyoruz. Bölgenin ihtiyaç taleplerini gözden geçirerek taşınmasına karar verdiğimiz Emek Semt Polikliniği’nde verdiğimiz dahiliye, çocuk poliklinik hizmetleri, kulak burun boğaz, göz poliklinikleri, kadın doğum hastalıkları ve fizik tedavi polikliniğinden bölgede yaşayan vatandaşlarımız yararlanıyor” ifadelerini kullandı.
Emek Semt Polikliniği çalışanlarıyla bir araya gelerek istek ve önerilerini de dinleyen Doç. Dr. Uğur Bilge, karşılaştığı hasta ve yakınlarına semt polikliniğinden yararlandıkları hizmetler hakkında memnuniyetlerini de sordu. Bilge, ziyaretin sonunda hastalara geçmiş olsun dileklerini iletip şifalar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.