Site Rengi

DOLAR 32,3773
EURO 35,0541
ALTIN 2.326,75
BIST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Engelli Dernekleri Odunpazarı İftarında Buluştu

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir'de hizmet veren 12 engelli derneğinin üyeleri ve ailelerine iftar yemeği verdi iftarda, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, engelli bireyler ve aileleriyle buluştu.

Odunpazarı Belediyesi tarafından Emek Mahallesi İlk Adım Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftara; Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi, Görsem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Damla Özgereksinimliler Derneği, ESGÖRDER Eskişehir Görmeyenleri Ve Göz Sağlığını Koruma Derneği, Engelliler Dayanışma, Yardımlaşma ve Bilinçlendirme Derneği, Eskişehir Bedensel Engelliler Derneği, Sessiz Meleklerin Sesi Derneği, ESER İşitme Derneği, Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü (EGES), Eskişehir İşitme Engelliler Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, SMA Hastalığı ile Mücadele Derneği katıldı.  

İftar öncesi engelli bireyler ve ailelerinin bulunduğu masaları gezen Başkan Kurt, onlarla tek tek ilgilendi. Engelli bireyler ve aileleri sohbet eden Başkan Kurt, onların istek ve şikayetlerini dinledi. Engelli ve aileleri de bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. 

Başkan Kurt iftardan sonra kısa bir konuşma yaptı. Oruç tutanların orucunun kabul olmasını dileyen Başkan Kurt, “Allah yardımcınız olsun. Ramazan aylarında birlik, beraberlik, dayanışma ve hoş görü içerisinde bir birimizle kaynaşmalıyız. Birbirimizi sevmeliyiz. Birbirimizle güzel geçinmeliyiz ve geleceğe umutla bakmalıyız. Allah kabul etsin” dedi.
Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü (EGES) Başkan Kurt’a konuşmasının ardından, engelli bireyler için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, plaket takdim etti. 

Odunpazarı Belediyesi tarafından engelli bireyler ve aileleri için düzenlenen iftar programı, konuşma ve plaket takdiminin ardından Odunpazarı Belediye Tiyatrosu Oyuncularının Ortaoyunu ile devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.