Site Rengi

DOLAR 32,5971
EURO 34,8409
ALTIN 2.495,63
BIST 9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Engelliler Aileleri İle 2019’u Karşıladı

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi işbirliğinde düzenlenen gecede, engelli bireyler aileleri ile birlikte 2019’u karşıladı.

Altınsaray Davet Salonu’nda düzenlenen geceye Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, Tepebaşı Belediyesi Meclis üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen ve çok sayıda engelli birey ile aileleri katıldı.

Yılbaşı etkinliğinde bir konuşma yapan Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen, sadece Engelliler Günü’nde değil 365 gün boyunca engellilerin yanında olduğu için Başkan Ataç’a teşekkür ederek, “Hayırlısı ile 2018’i atlatıyoruz. Tabi bizler için pek de iyi bir yıl olmadı. Toplumumuzda engelli sayısı giderek artıyor. Sadece bayramlarda meydana gelen trafik kazalarında onlarca vatandaş sakat kalıyor. İş kazaları deseniz ona keza. Diliyorum ki 2019 sevgi ve hoşgörü ile sağlıklı bir biçimde geçer. Ahmet Ataç Başkanımıza da huzurunuzda teşekkür ediyorum. Sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde değil, gördüğünüz üzere her zaman bizlerin yanında. Bizlere yüreğini açtığı için, her zaman yanımızda olduğu için biz de onun yanında olacağımıza söz veriyoruz. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü 2018’in sıkıntılar ile geride kaldığını söyleyerek, “Yeni başlangıçlar, yeni umutlar demektir. İnşallah 2019 yılı şehit haberleri almayacağımız, ekonomik krizi geride bırakacağımız, ülkemizde hak, hukuk ve adaletin yeniden egemen olacağı günleri getirsin. Bildiğiniz gibi 31 Mart geliyor, yerel seçimler olacak. Bizler her zaman Eskişehirli olmaktan gurur duyuyoruz ve çok şanslıyız. Bu şansı elimizden bırakmayacağız. Belediye başkanlarımız ile hep birlikte 2019 yılı çok güzel gelecek. 

Programda daha sonra Başkan Ataç masaları dolaşarak etkinliğe katılan engelli vatandaşlar ile tek tek selamlaşarak sohbet etti. Gecede sahne alan Salim Özkara’nın şarkıları ile eğlenen engelli vatandaşlar, 2019’u keyifli bir şekilde karşılarken destekleri için de Başkan Ataç’a teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.