Site Rengi

DOLAR 32,3594
EURO 34,9694
ALTIN 2.324,95
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

‘Erasmus Plus Projesi’ eğitimi Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirildi

15.08.2019
A+
A-

BEBKA teknik destek programı kapsamında Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde Eskişehir Valiliği tarafından Erasmus Plus Projesi yazımı hakkında verilen eğitim programı Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi. 
Tüm Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler ve program ülkeleri gibi Türkiye’nin de diğer ülkeler ile eşit fırsatta dahil olduğu Erasmus Plus programı kapsamında yürütülen birçok alt program bulunuyor. Eskişehir Valiliği’nin BEBKA teknik desteğiyle almış olduğu bu eğitim programına Anadolu Üniversitesi proje yazımında ve uygulamasında destek veriyor. ARİNKOM TTO Koordinatörlerinden Rabia Taş ve Yeliz Erkoç, Erasmus Plus Proje'si yazımı eğitiminin asıl amacının AB projelerinin nasıl yazılması gerektiği, proje yazımları konusunda dikkat edilecek noktaların neler olduğu gibi konularda katılımcıların sorunlarını gidermek ve onlara destek olmak olduğunu belirtti. Rabia Taş, "4 gün sürecek olan eğitimin 23-24 Mart tarihlerinde Eskişehir Valiliği’nde gerçekleştirilen ilk iki gününde teorik olarak beklentiler nelerdir? Amaç, hedef ve kitle nasıl oluşturulur? Bunların eğitimini verdik. Eğitimimizde kurum ve kuruluşlardan sağlık, sosyal yardımlaşma, eğitim, özel eğitim, turizm ve ilçelerdeki hizmetler olmak üzere altı konu başlığındaki çalışmalar yer aldı. Üniversitemizde yürütülen iki günlük süreçte ise herkesin elinde birer tane Erasmus Plus Projesi var. Altı grup halinde altı projenin uygulama safhasını birlikte yürütüyoruz" şeklinde konuştu. 
Öte yandan düzenlenen eğitim 30 Mart Cuma günü sona erecek. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.