Site Rengi

DOLAR 32,3613
EURO 34,9612
ALTIN 2.325,57
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Erdoğan Tekgöz: ‘Hiç Olmayan Olacak; ETO, ESO, ETB Güç Birliği Yapacak!’

15.08.2019
A+
A-

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Zeydan ve ekibiyle buluştu, “Eskişehir’de bugüne kadar yapılmayanı yapacağız. ETO, ESO ve ETB el ele olacak, ortak meselelerde birlikte hareket edecek” dedi.

 

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz’ün “Değişim Seninle Başlar” ekibiyle birlikte ilk günkü heyecanla devam ettirdiği seçim çalışmaları çok verimli geçiyor; renkli, samimi görüntülere sahne oluyor. Neredeyse ara vermeden sahada üyeyle buluşan Tekgöz ve beraberindekiler, kurum ziyaretlerini de hiç ihmal etmiyor. Erdoğan Tekgöz’ün çok faydalı geçen ziyaretlerinden biri de Eskişehir Ticaret Borsası (ETB)’ndaydı. ETB Başkanı Ömer Zeydan, Meclis Başkanı Hasan Öztürk, yönetim kurulu üyeleri ve borsadaki tüm üyelerle buluşan Erdoğan Tekgöz, burada da kurumlar arası diyalogun önemine işaret etti.

 

7 Nisan’dan Sonra Tam Güç birliği

 

Eskişehir’de ticaretin, sanayinin, kısacası ekonominin gelişmesi için ekonomiye yön veren kurumların işbirliğinin şart olduğunu vurgulayan Tekgöz, “Bugüne kadar maalesef bu işbirliği sağlanamamış. Odalar arasında ciddi bir kopukluk var ve ilişkilerin güçlendirilmesi noktasında ETO köprü vazifesi görevini yerine getirmemiş. Halbuki ticarete yön veren odaların bir yığın ortak konusu, üyelerinin ortak sorunu, beklentisi bulunuyor. Bu beklentilerin karşılık bulması için kurumlar arasında tam bir birliktelik, işbirliği ve güç birliği şart. Bugüne kadar sağlanamayan bu güç birliğinin 7 Nisan sonrasında, başarılması için elimizden geleni yapacağız” dedi. ETB Başkanı Ömer Zeydan ve borsa üyeleri de çok samimi bir şekilde ağırladıkları Erdoğan Tekgöz’ün, STK’lar arası işbirliği konusundaki görüşlerine tam destek verdi ve seçimde başarı dileklerinde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.