Site Rengi

DOLAR 32,4733
EURO 34,9494
ALTIN 2.436,73
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Erdoğan Tekgöz: "İnşaatçılarımızın Derdini de Biliyoruz, Dermanını da…’

15.08.2019
A+
A-

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, inşaatçılarla görüşmesinde sektörün sorunlarını dinledi ve: "7 Nisan sadece ETO’da değil, tüm sektörlerimizde değişimin, yeniliklerin, umutlu yarınların başlangıcı olacak” dedi.

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, sektörel ziyaretleri kapsamında bir kez daha inşaatçılarla buluştu. Bu defa sektörün temsilcileriyle görüşen Erdoğan Tekgöz, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Deniz Kılıç ve yönetim kurulu üyeleriyle mesleki sıkıntılara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede inşaat maliyetlerindeki artışa bağlı olarak düşen daire satışları, yüksek konut kredi faizleri, inşaatçı olmayanların inşaatçılık yapması, parsel yetersizliği, inşaat yapım ruhsatlarında karşılaşılan sorunlar, hafriyat ve iskânla ilgili olarak kurumlarla yaşanan sıkıntılar  gündeme geldi. 

Hemen Her Konuda Yalnız Bırakıldık

İnşaatçılar, Eskişehir Ticaret Odası’yla ilgili beklentilerini dile getirirken, çeşitli kurum ve kuruluşla yaşadıkları sorunların çözümü noktasında yalnız bırakıldıklarını ifade etti. Yine ETO’dan almak zorunda oldukları evraklarla ilgili karşılaştıkları en büyük sorunun zaman kaybı olduğunu belirterek, bu konunun yeni dönemde çözüme kavuşması dileğinde bulundu. ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz de sahada olduğunu, inşaatla beraber tüm sektörlerin beklentilerini çok iyi bildiğini vurguladı. 

7 Nisan’da Sadece ETO’da Değişim Olmayacak

En dertli meslek mensuplarının başında inşaatçıların geldiğinin altını çizen Tekgöz, “7 Nisan sadece ETO’da değil, tüm sektörlerimizde değişimin, yeniliklerin başlangıcı olacak. Hiç merak etmeyin ve sabredin. 7 Nisan’da üyelerimizin değişime vereceği oylarla ETO imkansızlığın, çaresizliğin değil, umudun ve çarenin merkezi olacak. Seçimin ardından hiç vakit kaybetmeden meclisimizi, komitelerimizi harekete geçirip, sektörlerin acil çözüm bekleyen sıkıntılarına birer birer el atacağız. Bunu meslek mensuplarıyla, odalarımızla, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak gerçekleştireceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.