Site Rengi

DOLAR 32,3613
EURO 34,9612
ALTIN 2.325,57
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Erdoğan Tekgöz: ‘Yetki Belgesi Konusunda Sıkıntı Çıkarılıyor’

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir, bugün ticâri alanda birçok şeyin değişeceğine inandığı bir seçimi yaşıyor. 8 aydır üç adayın sahalarda olduğu Eskişehir Ticaret Odası seçimşeri bugün yapılıyor. Üyeler 09:00'dan îtibâren oy veriyor. Biz de Eskişehir Haber Ötesi ajansı olarak seçimin nabzının attığı Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ndeyiz. Ajansımız ekibi Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdi. 

Ajansımız tarafından Erdoğan Tekgöz'e yöneltilen ilk soru: "Yoğun bir seçim çalışma dönemini biirdiniz. Biraz bilgi alabilir miyiz sizden?" oldu. Tekgöz ise:
"Evet, 8 aylık yoğun süreci tamamladık. Bugün de üyelerimiz oy verme işlemini tamamlıyorlar. İnşâallah akşam 17:00'den sonra sandıklar açılacak. Ve biz de bu çalışmalarımızın karşılığını göreceğiz. Neticede kazanan, Eskişehir olacak. Hepimiz için hayırlı, uğurlu olsun diyorum" dedi.

Ajansımız tarafından yöneltilen 'herhangi bir sıkıntı var mı?' sorusuna:
"Biraz sıkıntılar var tabii ki… Yetki belgelerinin dağıtılması sıkıntı. Odamızın, sicilininin burada yetki belgesi vermemesi veyâhud da kendi taraflarının yetki belgelerini önceden almış olması, bizim de aynı yetki belgesini alamamış olmamız ve bununla ilgil buradan i odaya tek tek gidip belgeleri toplamamız büyük bir sıkıntı yaratıyor. Bizim bu boşluğu doldurmak için içeride verdiğimiz hizmeti de bir şekli ile provoke ederek, o hizmeti de mahrûm ettiler. İnsanlarımızın eziyet çekmelerini istiyorlar. Konu bu"  diye cevap verdi.

Yine ajansımızca yöneltilen "üyelere ve diğer adaylara mesaj vermek ister misiniz?" sorusuba ise başkan adayı Tekgöz:
"Üyelerimize teşekkür ediyorum. Şu âna kadar katılım çok yoğun, çok güzel. Tahmin ettiğimiz 8000 katılımı gerçekleştireceğimize inanıyorum. Ancak oy kullanamayıp geri dönen ciddî bir rakam da var. Çünkü yetki belgesini tamamlamak konusunda çok büyü k handikap olduğundan burada saatlerce beklemeyip dönüyor. Ama normâl olarak 8000 kaıtlım bekliyoruz. Bununla birlikte tüm üyelerimize ve Eskişehirimize 'hayırlı olsun' diyorum" dedi ve ajans ekibimize kolay gelsin dileyerek sözlerini bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.