Site Rengi

DOLAR 32,5997
EURO 34,7830
ALTIN 2.495,81
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Es-Es beIN Medıa Group ile anlaşma sağladı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehirspor Kulübü ile beIN Media Group arasında yayın paketi anlaşması gerçekleştirildi.

TFF 1.Lig’in yayın haklarına sahip olan Dıgıturk ile yayın paketi anlaşması imzalandı.

Başkan Vekili Erdal Şahbaz, İdari ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Altan Begiter, Sportif Direktör İzzet Erdoğan, İdari Direktör Ayhan Taşçı, Digiturk Ulusal Satış Müdürü Ali Özyürek, İç Anadolu Bölge Müdürü Hasan Kılıç, Eskişehir Özateş Yetkili Bayii Hakan Ateş ve Eskişehir Bayii Yöneticisi Koray Tüccar’ın katılımıyla bugün Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen, lansman tanıtım toplantısı ile kampanya başladı.

İmzalar öncesi, Başkan Vekili Erdal Şahbaz yaptığı konuşmada, “Eskişehirspor’umuza, kısa, orta ve uzun vadeli kaynak yaratma çalışmalarımız devam ediyor. Bütün kaynakları Eskişehirspor’umuz lehine kullanmak istiyoruz. Dıgıturk, Türk futboluna hizmet eden, önemli bir marka. Bu anlaşma ile Eskişehirspor’a önemli bir gelir elde edeceğimizi umuyoruz. İnşallah, Dünya’daki tüm Eskişehirspor taraftarları, bu kaynağı yaratma sürecinde bize destek olurlar. Katkısı olan, Sportif Direktörümüz İzzet Erdoğan ve Digiturk yetkililerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Eskişehirspor ile BeIN Sport arasında yapılacak işbirliği ile maddi kaynak yaratılması hedeflenen kampanya detayları şu şekilde;

Eskişehirspor'un maçlarını izlemek üzere satın aldıklarında ilk 3 ay için sadece 13,50 TL ödeyecek. 12 aylık taahhüt ile yapılacak üyeliklerde kalan 9 ay için de 27,00 TL’lik bir ücret ödeyerek Eskişehirspor’un 2017-2018 sezonunda oynayacağı maçları izleyebilecek. Bunun yanında ilk 2 ay Süper Lig maçlarının yayınını da ücretsiz izleyebilecek. Kampanya Türkiye genelini kapsayacak yayıncı kuruluş Dıgıturk ile yapılan kampanya anlaşması ile Türkiye genelinde Eskişehirspor’a gönül vermiş sporseverler maçları evlerinde düşük bir miktar ödeyerek izleyebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.