Site Rengi

DOLAR 32,3670
EURO 34,9587
ALTIN 2.325,36
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Es-Es Yenildi Özer Ayrılık Sinyali Verdi

Es-Es Yenildi Özer Ayrılık Sinyali Verdi
27.09.2020
A+
A-

TFF 1. Lig’in 3. hafta mücadelesinde Eskişehirspor, deplasmanda Altay’a 6-0 mağlup oldu. Altay’da Portekizli yıldız Marco Paixao 4 gol attı. Altay’ın diğer gollerini Erhan Çelenk ve Leandro Kappel kaydetti. İzmir temsilcisinde Ziya’nın bir şutu ise direkten döndü. Bu sonuçla ilk galibiyetini alan Altay puanını 4’e çıkarırken, Eskişehirspor 1 puanda kaldı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer 6-0 sona eren Altay maçı sonrasında konuştu.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Mustafa Özer ayrılık sinyali verdi. Teknik Direktör Özer, şöyle konuştu: “Öncelikle mağlup olduğumuz için üzgünüz. Camiadan çok özür diliyoruz. 6-0’dan sonra konuşmak gerçekten kolay değil. Böyle bir skorun ardından kimse elinizdeki oyuncu kimmiş, sakat oyuncular kimmiş bununla ilgilenmez. İlk 25 dakika iyi oynadık. Bedirhan Altunbaş’ın sakatlığı sonrasında oyun planımızı değiştirmek zorunda kaldık. Onur Bayramoğlu ve Kıvanç Karakaş sakatlıklarından dolayı oyundan çıkmak zorunda kaldı. Hafta içerisinde yönetim kurulumuz ile oturup yapılması gereken neyse yapılacaktır. Eskişehirspor’un menfaatleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.