Site Rengi

DOLAR 32,5119
EURO 34,9417
ALTIN 2.434,71
BIST 9.795,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Es-Es’in Gençleri Mücâdelesine Devam Ediyor

15.08.2019
A+
A-

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirsporumuz’un genç oyuncuları, takımlarının geçen sezon gösterdiği performans ile başa baş gidiyor.  

Maddi sıkıntılar dolayısıyla yeni transferlerine lisans çıkartamayan Eskişehirspor’da altyapı oyuncuları göz doldurmaya devam ediyor. Fuat Çapa önderliğinde İstanbulspor galibiyeti ile ligde 10 haftada 8’inci puanını toplayan gençler, takımın geçen sezonki performansını yakalamış durumda. Ligde 4 hafta sonra puanla tanışan genç ekip, topladığı 8 puan ile 16’ncı sırada bulunuyor. 2017-2018 futbol sezonunda 10’uncu hafta itibariyle Erkan Zengin, Semih Şentürk, Ofoedu, Bruno Mezenga ve Uğur İnceman’lı takım da 8 puan toplamıştı. 

Aynı puanı topladı, sıralama değişti 
Geçen sezonki gibi 8 puan toplamasına rağmen ligde 2017-2018 sezonundan daha kötü bir sıralamada yer bulan genç ekip, düşme potasında bulunuyor. Geçen sezon daha fazla gol atıp kalesinde daha az gören Siyah Kırmızılı ekip aldığı eksi 3 puana rağmen 14'üncü sıradaydı. Kırmızı Şimşekler Spor Toto 1. Lig'in 11. hafta mücadelesinde sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek. Eses'in gençleri, bu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.