Site Rengi

DOLAR 32,5182
EURO 34,7882
ALTIN 2.421,52
BIST 9.708,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Es-Es’ten Ümit Veren Futbol

Es-Es’ten Ümit Veren Futbol
17.10.2020
A+
A-
Es-Es, Bandırma deplasmanından bir puan ile dönüyor. Bir puan almasına rağmen, uzun süredir oynadığı kötü futbolun aksine bugün ümit verici, aktif bir takım seyrettiren Eskişehirspor, maçın bazı kısımlarında rakibinden üstün bir futbol sergiledi.

Oynadığı futbol ile hayal kırıklığıan neden olan Eskişehirspor’da futbolcular oldukça istekli bir grafik çizdi. Önceki karşılaşmalarda rakip kaleye gitmekte bile zorlanan Şimşekler, rakip kaleyi sık sık yokladı. Bedirhan 31. dakikada penaltıdan attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi ve günün adamı oldu.

Karşılaşmanın 57. dakikasında Bandırmaspor’da Landel, attığı golle durumu eşitlerlerken, bu dakikadan sonra her iki takımda da ‘gol’ sesi çıkmadı ve maç 1-1’lik skor ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.