Site Rengi

DOLAR 32,3363
EURO 35,1873
ALTIN 2.247,37
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
14°C
Parçalı Bulutlu
Sal 9°C
Çar 9°C
Per 7°C
Cum 8°C

ESBEM’e Destekler Devam Ediyor

ESBEM’e Destekler Devam Ediyor
24.09.2020
A+
A-

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli ve Yönetim Kurulu Üyesi ve ESBEM Başkanvekili Yavuz Ayva, Mirsan Rack Kabinet Sistemleri sahibi Nihat Bozdağ’ı ziyaret etti. 2019 yılında personel belgelendirme ve gözetim hizmetleri sunmak amacıyla kurulan ESBEM’e destekler devam ediyor. EOSB Başkanı Nadir Küpeli, Yönetim Kurulu Üyesi ve EOSB ESBEM Yönetim Kurulu Başkanvekili Yavuz Ayva, Mirsan Rack Kabinet Sistemleri sahibi Nihat Bozdağ’ı ziyaret etti.

EOSB Başkanı Nadir Küpeli, ESBEM’e desteklerin artarak devam etmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek: “2019 yılında kamuoyuna duyurduğumuz ve çok kısa süre içerisinde büyük yol kat ettiğimiz EOSB ESBEM Sınav ve Belgelendirme Merkezimize bir destek de Mirsan Rack Kabinet Sistemleri’nden geldi. Desteklerinden dolayı sanayicimiz Nihat Bozdağ’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bu destekler bize güç veriyor, teşvik ediyor” diye konuştu.

EOSB ESBEM Başkanvekili Yavuz Ayva da merkez hakkında bilgi vererek: “Sınav ve belgelendirme merkezimiz, ISO 17024 TÜRKAK Akreditasyon sürecini başarıyla tamamdı. Mesleki Yeterlilik Kurumu yetkilendirme sürecini de tamamlayıp, çok yakında sanayimize hizmet vermeye başlayacağız. Eskişehir’de 4 farklı sektörde 12 meslek dalında sınav ve belgelendirme hizmeti verebilen tek yetkili merkez olacak” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nihat Bozdağ ise: “Yönetim olarak sanayicinin sorunlarına, ihtiyaçlarına hâkim olduğunuz için, başarılı ve doğru projelere imza atıyorsunuz. ESBEM’de bu başarılı çalışmalardan bir tanesi. Merkez, hizmete girdiğinde sanayimize katkısının çok olacağını biliyoruz. Bundan dolayı firma olarak böylesi önemli çalışmaya destek vermek istedik” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret, Başkan Küpeli ve ESBEM Başkanvekili Ayva’nın Bozdağ’a plaket takdim etmesiyle son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.