Site Rengi

DOLAR 32,5074
EURO 34,5655
ALTIN 2.497,83
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 15°C
Cts 19°C

ESGİAD’dan Salon Açılışı

15.08.2019
A+
A-

Kısa adı ESGİAD olan Eskişehir Genç İş Adamları Derneği düzenlenen sade bir törenle yeni hizmet alanı ve merhum Coşkun Halıcı’nın ismi verilen toplantı salonunun açılışını gerçekleştirdi. 
Açılışa ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, EOSB Başkanı Nadir Küpeli, ETO Başkanı Metin Güler, ESGİAD üyeleri ve çok sayıda iş insanı katıldı. 
ESGİAD Başkanı Ulaş Entok yaptığı konuşmada vefa duygusunun altını çizerek: “Coşkun Halıcı derneğimizin kurulması ve vizyonunu geliştirmesinde çok emek veren, hepimizin çok sevdiği bir isimdi. Kendisini şükranla anmak ve anısını yaşatmak için toplantı salonumuza onun ismini vermek istedik. Vefa, gençler için son derece önemli olmalı. Geçmişe saygı, geleceğimiz için olmazsa olmazımızdır.” dedi. 

Üyelere daha rahat erişmek için daha geniş bir hizmet alanını ihtiyaç duyduklarını söyleyen Entok, bu yüzden yeni hizmet alanımızı çok merkezi bir noktaya taşıdık, kapımız üyelerimize, üye olmak isteyenlere, hep birlikte gerçekleştireceğimiz yeni projeler için herkese sonuna kadar açık. Emeği geçen ve yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 
Açılış törenine katılan ETO Başkanı Metin Güler: “ESGİAD’lar için önemli ve zor olan sürdürebilirliktir. Bu anlamda hem sürdürebilir hem de başarılı bir vizyon çizen ESGİAD’ı tebrik ediyorum” dedi. 

EOSB Başkanı Nadir Küpeli; ‘genç iş adamlarının enerjisini çok önemsediklerini, gerçekleştirilecek tüm işbirlikleri ve çalışmalarda Eskişehir ve Türkiye’nin başarısı için destek olmaya hazır olduklarını’ ifade etti. 
ESO Başkanı Celaletin Kesikbaş da ESGİAD’ın açılışında, ‘gençlerin sinerjisi ile mutlu olduğunu, bu heyecanının Eskişehir’in geleceğine ve sanayisine büyük katkılar sunacağına inandığını belirterek, yeni hizmet alanının ESGİAD ve Eskişehir’e hayırlı olmasını’ diledi. 
ESGİAD Genel Sekreteri Emirhan Çokaygil konuşmaların ardından ESGİAD’ın yeni projesi ESGİAD Kart, ESGİAD Akademi eğitimleri ve yeni dönemde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Kesilen kurdele ile birlikte ESGİAD yeni hizmet alanı ve toplantı salonu hizmete açılırken, ESGİAD Başkanı Ulaş Entok tarafından ESGİAD yönetimi adına merhum Coşkun Halıcı’nın eşi Şaduman Halıcı’ya bir şükran plaketi takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.