Site Rengi

DOLAR 32,5679
EURO 35,0040
ALTIN 2.429,00
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

ESKİ Kazdı Bıraktı, İnönü Belediyesi Yapıyor

15.08.2019
A+
A-

İnönü Belediye Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi ESKİ tarafından alt yapı çalışması sonrası bakımı yapılmayan yolların bakım çalışmasına başladı.   
Konu ile ilgili açıklama yapan İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, “İlçemizde yollar ve sular ile ilgili çekilen sıkıntıları yakından takip etmekte ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili organlarına aktarmaktayız. Ancak bugüne kadar yapılan ikaz ve taleplerin Büyükşehir Belediyesi tarafından değerlendirilmediğini üzülerek görüyor ve ilçe halkının mağduriyetini gideremediğimizden vatandaşlarımız gibi sıkıntı ve üzüntü yaşıyoruz.
Gelinen bu noktadan sonra görevini yapmayan Büyükşehir Belediyesi ve sorumluluk alanımızda olmayan belediyemizin vatandaşın mağduriyetine bir son verme düşüncesi ile son kez Büyükşehir Belediyesi ESKİ’ye ekli yazı yazılmıştır. Masrafları Belediyemizce karşılanarak mağduriyetin giderilmesine çalışılacaktır.  
08 Ocak 2018 tarihinden itibaren bu sıkıntıların giderilmesi için Belediyemizce yapılması düşüncesiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmayan yolların bakımlarının çalışmalarına başlanmıştır” dedi. 
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.