Site Rengi

DOLAR 32,5998
EURO 34,8045
ALTIN 2.495,11
BIST 9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Eskişehir Basınını Üzen Kaza!

15.08.2019
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı, gazeteci yazar Soner Yüksel, motosiklet kazası geçirdi.

Soner Yüksel kimdir?
1981 yılında Eskişehir’de doğdu. Eğitim hayatını Eskişehir’de tamamladı. Mesleğe 1994 yılında Radyo Programcısı olarak başladı. 2002 yılına kadar çeşitli radyolarda program yapımcısı, yayın koordinatörü, seslendirmen olarak görev yaptı. 2002 yılında Eskişehir Es TV’de Ana Haber spikeri olarak göreve başladı. 2003 yılında Başkent Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kanal B bünyesinde Elçin Temel, Rahmi Aygün, Murat Atak gibi önemli isimlerden diksiyon, beden dili eğitimi aldı. 2004 yılından itibaren Artı Bilgi eğitim kurumlarında diksiyon eğitimi vermeye başladı. Hem bireysel hem de kurum içi eğitim çalışmalarında bulundu. Başlıcaları Prima Ajans, Ajan-S, Promedya olan bir çok seslendirme ajansı ile reklam, tanıtım, dublaj çalışmaları gerçekleştirdi. Yerel ve uluslararası yüzlerce etkinlik, organizasyon ve festivalde sunuculuk yaptı. 2010 – 2018 yılları arasında Es TV Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yaptı. Odunpazarı Belediyesi’nde Haber ve Proje Koordinatörü olarak görev yaptı. Şu anda yine Odunpazarı Belediyesi'nde Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor.

Biz de Haberötesi âilesi olarak; kaza geçiren Soner Yüksel'e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.