Site Rengi

DOLAR 32,3787
EURO 35,0516
ALTIN 2.326,54
BIST 9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Eskişehir Basket Elendi!

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Basket Başantrenörü Josep Maria Berrocal, play-off mücadelesinde alınan mağlubiyetin ardından takımıyla gurur duyduğunu söyledi. 
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ni 7. sırada bitirerek play-off mücadelesi vermeye hak kazanan Eskişehir Basket, evinde TOFAŞ’a 98-99 mağlup olarak serideki ikinci maçını da kaybetti. Karşılaşma sonu düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eskişehir Basket Başantrenörü Josep Maria Berrocal, takımıyla gurur duyduğunu ifade etti. Barrocal, “Öncelikle TOFAŞ takımını tebrik ediyorum. İyi bir oyun, iyi bir mücadele oldu sahada. Bu şekilde kaybetmek üzüntü verici. Takımımla yine de gurur duyuyorum. Bir çok problemi sezon boyunca atlatmış olduk. Bugün önemli olan TOFAŞ gibi bir takıma karşı sonuna kadar mücadele etmekti. Bunu yapabildik. Sezon boyunca kupalara kalabildik. Türkiye kupasına, play-off’a kalabildik. Bu bizim için kulüp olarak bir başarıdır. Başladığımız takımla bitirdik sezonu. Türkiye şartlarında biraz zor da olsa. Sezon buyunca iyi bir mücadele ortaya koyduk” ifadelerini kullandı. 

Erdeniz: “Savaşarak kaybetmek sevindiriciydi” 
Savaşarak kaybetmenin sevindirici olduğunu söyleyen kaptan Caner Erdeniz ise, “Bizim için üzücü bir maçtı. Savaşarak kaybetmek sevindiriciydi. Tabii ki evimizde kazanıp seriyi geçmek için çabalayacaktık. Ama olmadı. Son top ile kaybetmek de üzücü. Bugün bütün takıma, bizi destekleyen seyircilere ve kulübüme teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.