Site Rengi

DOLAR 32,5889
EURO 34,8006
ALTIN 2.499,03
BIST 9.444,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Eskişehir Basket’te Hedef 7’incilik

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeçoğlu, geriye kalan 2 maçı da kazanarak ligi 7. sırada bitirmek istediklerini belirtti. 
Eskişehir Basket, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 28. haftasında evinde ağırladığı Muratbey Uşak Sportif’i 85-84’lük skorla mağlup ederek matematiksel olarak Play-Off’a katılmayı garantiledi. Sezon başında koyulan hedefe ulaştıklarını söyleyen Başkan Özeçoğlu, “Hedefimiz Play-Off’tu ve bunu garantiledik. Şu anki hedefimiz ligi 7. bitirmek. Lige iyi bir başlangıç yaptık. İlk devreyi 15 maçta 10 galibiyetle 4’üncü bitirdik. İkinci yarı şanssızlıklar başladı. Dört basketbolcumuz uzun haftalar sakatlık problemleri nedeniyle oynayamadı. Üst üste 9 mağlubiyet aldık. Bizim amacımız istikrar. 9 mağlubiyet alırken ne oyuncularımıza ne de koçumuza bir şey demedik. Çünkü biz iyi bir takımız. Kimyası tutmuş, iyi yönetilen, karakterli oyunculardan kurulu bir takımız. Bu tip iniş ve çıkışlar olacaktır” diye konuştu. 

“Avrupa takımlarını buraya getireceğiz” 
Başkan Özeçoğlu, “Biz bu yola çıkarken belirlediğimiz hedef doğrultusunda 5 yılda Eskişehir Basket’in Avrupa kupalarında oynayan bir takım haline geleceğini söylemiştik. 3’üncü yılımızda bunu gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki yıl büyük ihtimal Avrupa kupalarında oynayacağız. Eskişehirli sporseverlere Avrupa’da mücadele eden, Avrupa takımlarını buraya getiren bir Eskişehir Basket izlettireceğiz. O kulvarda da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz” ifadelerini kullandı. 

“Bütün Eskişehirli sporseverleri maça bekliyoruz” 
“Ligin normal sezonunun sona ermesine iki maç kaldı” diyen Özeçoğlu, “İki maçı da kazanıp ligi 7. sırada tamamlamak istiyoruz. Perşembe Beşiktaş Sompo Japan ile deplasmanda, Pazar günü ise evimizde Sakarya BŞB ile oynayıp normal sezonu noktalayacağız. Özellikle Sakarya maçı çok önemli, 7’inciyi belirleyecek maç olma durumu var. Bütün Eskişehirli sporseverleri maça bekliyoruz. Bu salonu doldurmamız gerekiyor. Bu takım bunu hak ediyor” dedi. 

“Bizim için ayrı bir heyecan” 
Özeçoğlu, “Güzel bir sezon geçirdik. Play-Off’ta da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Önümüzdeki yıl en az 9 Avrupa takımı ilimize gelecek. Avrupa takımlarını burada sporseverlere izletmek bizim için de ayrı bir heyecan olacak” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.