Site Rengi

DOLAR 32,3833
EURO 35,0293
ALTIN 2.326,93
BIST 9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’den ETO’YA Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

ETO Başkanı Metin Güler’e tebrik ziyareti gerçekleştiren Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Eskişehir Ticaret Odası’nın şehir ekonomisi ve geleceği için önemine dikkat çekti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette ETO Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara ve yönetim kurulu da hazır bulundu. ETO Başkanı Metin Güler ve yeni yönetimine başarılar dileyen Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Eskişehir Ticaret Odası’nın şehrin ekonomisi ve geleceği için çok önemli bir misyonu olduğunu dile getirdi. Eskişehir Ticaret Odası’nın yürüttüğü fuar ve kongre merkezi projesinin de şehir ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağını kaydeden Büyükerşen, projenin şehrin marka değerine ve sürdürülebilir turizmine değer katacağını dile getirdi. Şehirdeki meslek ve sivil toplum kuruluşlarının şehrin geleceği için birlikte hareket etmesi gerektiğine de dikkat çeken Büyükerşen, sorunların çözümü içinde bir araya gelinmesi gerektiğini vurguladı.
""

Güler: “ETO’nun 4 yıllık stratejik hedeflerini belirleyeceğiz”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, oda seçimlerinin sona erdiğini, şimdi bütün odaların hem kendi üyeleri hem de şehrin geleceği için ortak projeler üretmesi gerektiğini kaydetti. Eskişehir Ticaret Odası olarak 2018-2022 yılları arasındaki stratejik hedefleri belirleyeceklerini ve bu hedef doğrultusunda ilerleyeceklerini kaydeden Güler, yeni dönemde de üyelerin işlerini kolaylaştıracak, hizmet kalitesini geliştirecek, Eskişehir ekonomisine değer katacak projelere odaklanacaklarını ifade etti. Şehirdeki tüm kurum ve kuruluşların birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemini vurgulayan ETO Başkanı Metin Güler, bunu başarabilen şehirlerin avantaj sağladığını dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.